1. AC Question's Avatar
    HI forums. I hvae the P8 LITE.

    Basically when i connect my phone to my pc it does not show up in windows explorer.

    I have tried different cables. I have tried different computers. I have disabled usb debugging. I have installed the correct drivers.

    I suspect that one of the pins has been damaged and the phone is unable to transmit data or something like that. Is ths a possibility. How can i verify if this is what has happened or not?

    please offer me your advice.
    03-08-2016 02:26 AM
  2. srkmagnus's Avatar
    Welcome to the forums!

    Have you installed the USB drivers onto the PC? That's likely the issue.
    Laura Knotek likes this.
    03-08-2016 02:33 AM
  3. phone smasha's Avatar
    I have tried different cables. I have tried different computers. I have disabled usb debugging. I have installed the correct drivers.
    Welcome to the forums!

    Have you installed the USB drivers onto the PC? That's likely the issue.
    03-08-2016 05:36 AM
  4. pelukin's Avatar
    I had this similar issue. Try activating USB Debugging mode. Additionally, under Security, there is a switch called "Allow HiSuite to use HDB", enable it. One more thing, when you connect the USB wire you should see a notification on the top bar, you can change modes directly from there, try tapping on any and then back on files. That worked for me.
    03-17-2016 08:43 AM

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 03-08-2016, 06:11 PM
  2. How to rename a particular song under music in Samsung S6?
    By AC Question in forum Samsung Galaxy S6
    Replies: 1
    Last Post: 03-08-2016, 02:35 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 03-08-2016, 02:02 AM
  4. Why is my phone taking so long to update?
    By AC Question in forum General Help and How To
    Replies: 1
    Last Post: 03-08-2016, 01:29 AM
  5. Marshmelow Not Good 2
    By Keith Hill10 in forum Samsung Galaxy S6
    Replies: 1
    Last Post: 03-08-2016, 01:26 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD