1. AC Question's Avatar
    I have gotten a new LG G3, and google services refuse to load. I have deleted data and cleared the cache in many Google services, factory resetted, and created new google account with no change. Whenever I try to go on a Google service, they work for a couple minutes after a reboot. After awhile (10-20 minutes) they simply show the infinitely circling loading indicator with no change. I am on lollipop, and my network works well for any other services. Any help is appreciated, thanks!
    06-01-2015 09:58 PM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! Does this occur on wi-fi as well? Have you spoken to your carrier about this, if it's happening primarily on mobile data?
    Mr_Ninja9 likes this.
    06-02-2015 02:52 AM
  3. Mr_Ninja9's Avatar
    Thanks for you're reply. No, this is occurring on wifi primarily, and has occurred on multiple different networks. I'm on a limited data plan, and barely have enough to browse a few web pages, defiantly not enough to test Google services. All other android devices, both my friends and family, work on the wifi networks, and none have had any issues with this.
    06-02-2015 08:08 AM
  4. B. Diddy's Avatar
    Review this guide: http://forums.androidcentral.com/amb...-problems.html

    Make sure your time and date are correct, and check your Advanced Wi-fi Settings to see if any of those options are turned on. Turn off Wi-fi Optimization and uncheck Avoid Weak Connections.
    06-02-2015 10:21 AM
  5. Mr_Ninja9's Avatar
    Hmm, tried that, doesn't work. Might just exchange this phone. My network connection seems good, and the same thing happens on google now. I think the issue might be with google sign in, as google now gives me a friend cloud with a sign in error (both on LTE and WiFi)
    06-03-2015 09:33 AM

Similar Threads

  1. Audio/Sound Issues, Software or Hardware?
    By c0wb0ycliche in forum Google Nexus 6
    Replies: 2
    Last Post: 08-14-2015, 05:38 PM
  2. Can't use ok google without phone being unlocked
    By Zion2015 in forum Moto 360
    Replies: 3
    Last Post: 06-02-2015, 08:48 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 06-02-2015, 03:11 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 06-02-2015, 02:54 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 06-02-2015, 02:08 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD