1. Tcbemis's Avatar
    Help! As of a few minutes ago, my lgg3 started showing the symbol in the notification bar that my ear buds are plugged in. They aren't. I restarted,but it's still there. I haven't even had them plugged in this morning.
    When I pull the notification bar down, nothing is there,its just sitting on the top.
    Any thoughts? Could the be something inside the port? It is cracked (like I've hard others are), but has been for ages.
    Thanks in advance
    Attached Thumbnails Phone thinks audio is plugged in-1444826746255.jpg  
    10-14-2015 08:45 AM
  2. anon(156377)'s Avatar
    I would get a can of compressed air and see if there is something stuck in the port. Otherwise maybe try plugging and unplugging a pair of headphones and see if that does anything.
    10-14-2015 09:29 AM
  3. Tcbemis's Avatar
    Thanks, I tried everything so far; compressed air & q+tip... 24 hours later and it's the same. I can't use the phone part of my phone without my ear buds now... A real bummer. I'll be heading to Sprint this weekend I guess.
    10-14-2015 01:15 PM
  4. Pat Kerby's Avatar
    It's a Aux bug!!! I have talked to a lot Of peps that day they have same issue so I contacted LG.com they wanted me to send mine in for 5 days.....Verizon was just going to switch me out........
    I decided to just get a Samsung!

    Posted via the Android Central App
    10-17-2015 05:23 PM

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 10-14-2015, 01:35 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 10-14-2015, 01:31 PM
  3. Why is my battery life always fully charged?
    By AC Question in forum Batteries
    Replies: 3
    Last Post: 10-14-2015, 12:39 PM
  4. Will a UK SIM Free S5 Work in Australia?
    By Don logan in forum Samsung Galaxy S5
    Replies: 3
    Last Post: 10-14-2015, 11:35 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 10-14-2015, 08:36 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD