1. Rj Herrera's Avatar
    ....but it gets fixed after restarting, anyone having this same problem? or should i just have the device replaced? thanks!
    10-24-2016 10:09 PM
  2. BB_Bmore's Avatar
    ....but it gets fixed after restarting, anyone having this same problem? or should i just have the device replaced? thanks!
    Be glad you have a gallery. All the LG apps except for the phone and contacts aren't there. Could you please send your gallery's apk to drive from a file manager and share it with me?
    10-24-2016 10:54 PM
  3. Felipe II Estrada's Avatar
    Hello there! I thought I was the only one having this problem! I would like to ask for some help regarding the V20 of my fiancee. We both got the v20 last November 2016. My v20 is fine and I love it. However, my fiancee's V20 is not. After a 5 days of use, her v20 cannot play videos in you tube, facebook and even in the default gallery app with an error message "this file is not supported". An error message saying "an error has occurred" appears when she tries to record a video using the camera app. The music player also has the same problem. We noticed that this error can only be resolved by restarting the phone. We did a factory reset twice but the problem persisted. We returned the phone to the retail store and they replaced it with a new v20 (2nd unit). But after 3 days of using the phone, the same problem occurred. Again, we returned the phone to the retail store and they replaced it with a new one (3rd unit). Now, after a day of using it, the same problem occurred. I was wondering if she just got a bad batch of V20s so we exchanged phones. Now, she's been using my V20 and after 2 days of using it, the same problem occurred. Her V20 (the one I'm using) has no problem at all. So, I concluded that there is really no problem with the phone itself. Please help us determine what really is the problem. This is very mysterious.
    Attached Thumbnails LGV20 wont play any form of video (from gallery or stream) at random times.-v20-error-1-camera-app-.jpg   LGV20 wont play any form of video (from gallery or stream) at random times.-v20-error-2-gallery-app-.jpg   LGV20 wont play any form of video (from gallery or stream) at random times.-v20-error-3-you-tube-.jpg   LGV20 wont play any form of video (from gallery or stream) at random times.-v20-error-4-music-player-app-.jpg  
    01-17-2017 07:29 AM
  4. Tsepz_GP's Avatar
    Is there a particular file or app your fiancée uses on her V20 that you don't on yours?
    sswitzer likes this.
    01-17-2017 08:35 AM
  5. B. Diddy's Avatar
    Are the video files on Internal Storage or the SD card? If the latter, then see if this ever happens with videos on Internal Storage. It might be an issue with your SD card.
    01-17-2017 02:42 PM
  6. Felipe II Estrada's Avatar
    The only app that she has and I don't have is snapped. Both videos stored in the internal storage and micro SD card won't play.
    01-18-2017 12:09 AM
  7. Felipe II Estrada's Avatar
    We even tried not using a micro SD card coz we thought that it was the micro SD card that was causing the problem. But still, the error persisted at random times even without the micro SD card installed.
    01-18-2017 12:11 AM
  8. B. Diddy's Avatar
    Try also booting into Safe Mode, which can narrow the culprit down to something you installed vs something preinstalled or the system: https://support.t-mobile.com/docs/DOC-32496. In Safe Mode, you'll only be able to test preinstalled apps like the stock Gallery app or YouTube.
    sswitzer likes this.
    01-18-2017 02:28 AM
  9. Felipe II Estrada's Avatar
    today, the error occurred again. I thought that the problem was with my fiancee's google account or facebook account so she changed the password of all her accounts. However, the problem still persisted. I don't understand this anymore.
    01-23-2017 06:38 AM
  10. David Septimo's Avatar
    today, the error occurred again. I thought that the problem was with my fiancee's google account or facebook account so she changed the password of all her accounts. However, the problem still persisted. I don't understand this anymore.
    So I've been having this problem for a month now. I been trying to read as much as possible on it and been living by just restarting the phone but I came across a post right now saying that Google+ app might be the cause.
    Does you fiancee have Google+ installed in her phone? If so, ask to uninstall it and reboot then see if the problem persist.
    Let me know if it works for you please.
    03-04-2017 08:06 AM
  11. Felipe II Estrada's Avatar
    Google+ is not installed on her phone. She doesn't even know that Google+ existed. Lol... Until now the problem still persists. There were days that she had to restart her phone several times just to fix this problem. If you find any other ways of solving this problem for good, please let me know. Thank you.
    03-05-2017 12:13 AM
  12. Wilbert413's Avatar
    Is this thread solved? Im having the same problem. Can someone help
    03-14-2017 11:55 AM
  13. Felipe II Estrada's Avatar
    This thread is not yet solved unfortunately. My fiancée is still experiencing this problem at random times. It's quite frustrating owning a high end device like v20 and having a buggy performance even after several replacements. I don't even understand if this is caused by the phone itself or by any app or by her social media accounts because when we exchanged phones (me using her "buggy v20" and she using my "not buggy v20"), the problem persisted and it occurred on my "not buggy v20", while her "buggy v20" came out fine. This is crazy.
    Wilbert413 likes this.
    03-15-2017 02:20 AM
  14. Wilbert413's Avatar
    Hope someone can solve this problem. Haha
    03-15-2017 08:47 AM
  15. Herwin Ochoa1's Avatar
    I have the same problem. The motherboard was alrrady replaced by lg and still this issue persisted.

    But when i disabled google music forbsome reason i am not experiencing the issue for the past 2 days. Not sure if this really fixed it will have to check if the issue comes back. So far so good
    05-06-2017 04:00 AM
  16. Mike Dee's Avatar
    I have the same problem. The motherboard was alrrady replaced by lg and still this issue persisted.

    But when i disabled google music forbsome reason i am not experiencing the issue for the past 2 days. Not sure if this really fixed it will have to check if the issue comes back. So far so good
    You should be able to use Google music though and not have this problem.
    05-06-2017 09:25 AM
  17. Herwin Ochoa1's Avatar
    Yeah i know but if it means that i dont jave to restart my phone every 2 hrs ill gladly disable it =)
    05-06-2017 09:27 AM
  18. Blog adam's Avatar
    today, the error occurred again. I thought that the problem was with my fiancee's google account or facebook account so she changed the password of all her accounts. However, the problem still persisted. I don't understand this anymore.
    Did I find the solution to the problem because I have the same problem
    05-20-2017 07:47 AM
  19. Blog adam's Avatar
    I hope you help me please
    05-20-2017 07:51 AM
  20. murf1986's Avatar
    Has ANNNYONEEE figured this out? When i call my provider for the exact same issues everyone has said they walk me through and make me delete all cache and storage info on all google related apps. Its friggin ridiculous. Shouldnt have to do that to use this phone. I also am on my 3rd device and same problem every time. I cant even play my visual voicemail. Nothing will play at all
    06-03-2017 03:46 PM
  21. recDNA's Avatar
    When you get the new phone do you copy video or music files on it from previous phone? I wonder if you have a corrupted file.

    You've tried clearing phone cache in recovery right?
    06-03-2017 04:14 PM
  22. GSDer's Avatar
    I didn't see anyone specifically say that they were able to reproduce the problem in Safe mode. That would be the first thing to try to narrow down the issue. (Of course, entering Safe mode requires a restart, which apparently solves the problem for some amount of time, so someone will have to be patient enough to operate in Safe mode for awhile.)
    06-07-2017 03:56 PM
  23. BenditoV20's Avatar
    Hello,
    I had this problem for several months and tried all of the fixes on this thread (and many others) with no luck. I finally figured out the cause for me. I removed the SD card completely and restarted the phone. With the SD card removed, all video, especially streaming, is working perfectly again. No idea if this was a defective SD card or a mounting issue. Hope this helps.
    06-16-2018 12:36 PM

Similar Threads

  1. How to get how to get my tablet off of realistic mode
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-31-2016, 11:18 AM
  2. How is the Axon 7 over time?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-31-2016, 10:31 AM
  3. Multiple icon of apps showing in menu
    By Midhun K P in forum Android 5.0 Lollipop
    Replies: 1
    Last Post: 10-27-2016, 04:39 AM
  4. Any Canadian V20 news?
    By vpblaze in forum LG V20
    Replies: 6
    Last Post: 10-25-2016, 10:45 PM
  5. Deleting Personal Data From Note 7 Return
    By mickeyboat in forum Samsung Galaxy Note 7 Returns
    Replies: 4
    Last Post: 10-24-2016, 10:44 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD