1. Joeykool's Avatar
    Worked fine on my n7. Clicked on the app on my v20 and it says something went wrong and I am forced to exit. Is this a v20 issue maybe? Anybody else have this issue?
    10-25-2016 01:16 PM
  2. MDMcAtee's Avatar
    Worked fine on my n7. Clicked on the app on my v20 and it says something went wrong and I am forced to exit. Is this a v20 issue maybe? Anybody else have this issue?
    Bummer.

    Have you tried to clear the cache partition on your phone yet?

    Are you able to get into the recovery with the button combinations on it?
    10-25-2016 02:38 PM
  3. Joeykool's Avatar
    I think I may have figured out the issue. I traded in my n7 for the v20 yesterday and it still shows on AT&T that my device is the n7. I just called AT&T and they put a claim in to check. Ill check what you said in the mean time

    Cleared all data...same thing.
    10-25-2016 02:43 PM
  4. MDMcAtee's Avatar
    I think I may have figured out the issue. I traded in my n7 for the v20 yesterday and it still shows on AT&T that my device is the n7. I just called AT&T and they put a claim in to check. Ill check what you said in the mean time

    Cleared all data...same thing.
    Nope.. Not the same thing.. What I am asking is can you actually get the phone into the recovery mode with the button combinations.. There are a few other things that you can do from the recovery..

    Thanks
    10-25-2016 02:55 PM
  5. Joeykool's Avatar
    I didn't try honestly..... I think it is on their end because my phone is showing the note 7?

    I fixed it. I tried going into my device at AT&T.com and resetting voicemail password. Then I went to visual voice mail,it prompted me for a new password and worked. Thanks for the help and suggestions.
    carme4 likes this.
    10-25-2016 03:04 PM
  6. carme4's Avatar
    I had the same problem. Called AT&T yesterday and they fixed it in their system and it works fine now.
    Joeykool likes this.
    10-25-2016 04:44 PM
  7. DamianP's Avatar
    Worked fine on my n7. Clicked on the app on my v20 and it says something went wrong and I am forced to exit. Is this a v20 issue maybe? Anybody else have this issue?
    No issues since setup for me. Worked as expected.
    10-25-2016 08:03 PM

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 11-01-2016, 03:46 AM
  2. Samsung Gear app not working on S6A
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-31-2016, 09:02 AM
  3. AT&T to offer Pixel and Pixel XL: Is there any truth to this rumor?
    By pounder001 in forum Google Pixel & Pixel XL
    Replies: 11
    Last Post: 10-25-2016, 06:37 PM
  4. Voice mail incon on home screen
    By rigacci in forum Samsung Galaxy S7
    Replies: 1
    Last Post: 10-25-2016, 02:11 PM
  5. Huawei P9 Plus MMS Not Working
    By newmanzhang in forum Huawei P9 & P9 Plus
    Replies: 1
    Last Post: 10-25-2016, 12:42 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD