1. Ned Squiggly's Avatar
    My phone has been working great for the past 2 years then suddenly within the past week, internet has become so slow that pages time out before they can load. And cellular sevice drops calls and I can't send or receive some texts. I called Verizon but while the rep was running a diagnostics, the call dropped. Strangely, this is all happening at the exact time I'm eligible for an upgrade. I'll be paying my first bill that is $40 less, and was planning on using this phone till it fell apart because there was nothing wrong with it. Any suggestions? Thanks.
    09-08-2020 10:15 PM
  2. mustang7757's Avatar
    Try doing a network reset in settings
    Laura Knotek likes this.
    09-09-2020 12:41 AM
  3. Ned Squiggly's Avatar
    Try doing a network reset in settings
    Thank you. Just tried that and then I restarted the phone. But it didn't change anything. I'll attempt to talk to Verizon again.
    09-09-2020 12:33 PM
  4. mustang7757's Avatar
    Thank you. Just tried that and then I restarted the phone. But it didn't change anything. I'll attempt to talk to Verizon again.
    Ok , your welcome ! Let us know.
    09-09-2020 12:44 PM
  5. B. Diddy's Avatar
    Was this V30 purchased directly from Verizon, or did you bring it unlocked from somewhere else?
    09-09-2020 02:05 PM
  6. Chuck Finley69's Avatar
    My phone has been working great for the past 2 years then suddenly within the past week, internet has become so slow that pages time out before they can load. And cellular sevice drops calls and I can't send or receive some texts. I called Verizon but while the rep was running a diagnostics, the call dropped. Strangely, this is all happening at the exact time I'm eligible for an upgrade. I'll be paying my first bill that is $40 less, and was planning on using this phone till it fell apart because there was nothing wrong with it. Any suggestions? Thanks.
    I wonder if CDMA 3G being refarmed to 4G/5G LTE only could be problem.

    I'm running AT&T branded V30 on AT&T in my area. When 3G has been refarmed to 5Ge, usually I show 5Ge on V30 and my AT&T XR too. However, certain areas in my region, my XR keeps the 5Ge band while the V30 shows 4G LTE instead.

    Since 5Ge is really 4GLTE backhaul, I suspect it means V30 is on different band.
    B. Diddy likes this.
    09-09-2020 03:42 PM

Similar Threads

  1. [FREE][NO ADS][GAME] Elly and the Ruby Atlas | ASSIST Software
    By Catalin Zambalic in forum Android Games
    Replies: 2
    Last Post: 09-15-2020, 02:03 AM
  2. Slow wireless charging
    By Bilbo_Baggins_UK in forum Samsung Galaxy S20 & S20+ & S20 Ultra
    Replies: 6
    Last Post: 09-10-2020, 04:54 AM
  3. Suddenly having slow data everywhere on 2 carriers
    By unseeingdog in forum Ask a Question
    Replies: 13
    Last Post: 09-09-2020, 04:37 PM
  4. Backup Data
    By jg20201 in forum General Help and How To
    Replies: 8
    Last Post: 09-08-2020, 08:02 PM
  5. Turning ‘ back up my data ‘ off
    By jg20201 in forum General Help and How To
    Replies: 4
    Last Post: 09-08-2020, 05:17 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD