1. wanguayan's Avatar
    I'v used my v30 for two weeks. I like it especially the hifi sound. but one thing makes me frustrated. I always lose wifi when I'm in video call or copy big file from home server. the issue starts with cellular signal lose, and wifi signal icon gone. very soon (2-3 sec) it recovers by itself. I dont have the issue any more if I remove the sim card. weird, isn't ?
    Attached Thumbnails anyone have experience about the wifi issue-untitled.png  
    01-07-2018 04:06 AM
  2. LuvMusic's Avatar
    HMMM....based on your screenshot and it indicating your battery is at 9% (!) I would guess the power saving features are kicking-in and you radios are being shot-down to conserve power. I would check you power saving settings.
    01-07-2018 12:23 PM
  3. wanguayan's Avatar
    Thanks for reply. This issue is very repeatable, I got it whatever power left.

    HMMM....based on your screenshot and it indicating your battery is at 9% (!) I would guess the power saving features are kicking-in and you radios are being shot-down to conserve power. I would check you power saving settings.
    01-07-2018 12:48 PM

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 01-08-2018, 11:41 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 01-07-2018, 08:49 AM
  3. Wht should i do if after eraising 10times also the data comes back????
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-07-2018, 03:39 AM
  4. How can I change the service area of my susan m5 from china to America?
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 01-07-2018, 02:11 AM
  5. I have questions...
    By mrtonk in forum Android Wear
    Replies: 0
    Last Post: 01-07-2018, 01:30 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD