1. JRodHimself's Avatar
    I've been trying to use it the past 2 days and when I click on install, it says it's sending the app to the phone, but I get nothing. Anyone else having issues? Suggestions?
    08-22-2010 04:15 AM
  2. nyeark's Avatar
    If you're new to the installer, you have to run the appbrain app on the phone and it'll sync with the website to fetch what apps you want to install, then you just hit 'run installs' and it'll go.

    If you know how to do that and it just isn't working, then I dunno, mine worked fine today /shrug
    08-22-2010 05:21 AM
  3. iluvmonkeys2's Avatar
    Appbrain isn't working for me either lately. Dunno what the heck the problem is.
    08-22-2010 07:14 AM
  4. Bujin#IM's Avatar
    When that happens for me (which is frequently, I log into Talk and the install starts. Give that a try.
    08-22-2010 08:57 AM
  5. Marshy's Avatar
    Sometimes mine is quite slow about it, or it doesn't fully download, but I get that with all installs.
    08-22-2010 12:32 PM
  6. solo1's Avatar
    If you're new to the installer, you have to run the appbrain app on the phone and it'll sync with the website to fetch what apps you want to install, then you just hit 'run installs' and it'll go.

    If you know how to do that and it just isn't working, then I dunno, mine worked fine today /shrug
    This is the old school method .. It seems to me that the OP wants to install from the website which is possible now without the AppBrain App.

    I've been trying to use it the past 2 days and when I click on install, it says it's sending the app to the phone, but I get nothing. Anyone else having issues? Suggestions?

    The first thing you need to do is download FAST WEB INSTALLER from the market onto your device and then enable it ... This will allow you to go to the Appbrain Website on your Laptop or Desktop and click the install button to have all UNPAID apps sent to your phone ... You can do this WITHOUT the Appbrain App .
    08-22-2010 01:26 PM
  7. JRodHimself's Avatar
    I have the Fast Web Installer on my phone and it's synced up, but it's not working. When I click on install from the site, it says that it's sending the app to the phone, but it won't do anything.
    08-22-2010 05:59 PM
  8. mellisnj's Avatar
    Mine isn't working either. I get a green error box that says "Your Fast Web Install Authorization has expired. Please rerun the fast web installer app on your phone." I have rerun it several times
    08-23-2010 02:17 PM
  9. Argodabar's Avatar
    I have the Fast Web Installer on my phone and it's synced up, but it's not working. When I click on install from the site, it says that it's sending the app to the phone, but it won't do anything.

    Mine has been doing this for about a week. Very frustrating.
    08-23-2010 03:01 PM
  10. JRodHimself's Avatar
    I sent an email to the developer about 3 days ago, but they haven't gotten back to me yet. Hopefully they get this fixed because I really like using AppBrain.
    08-23-2010 10:11 PM
  11. redriverd's Avatar
    I am getting the same expired message as well.
    08-24-2010 09:05 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD