1. Mart van der Lugt's Avatar
    So ive lived with my y300 happily for almost 2 years now, but today it failed on me... I rooted and installed a custom rom half a year ago, and it worked great for that time. Today I tried to get into the recovery, but accedentaly pressed the volume up and volume down buttons instead of just volume down. It started a firmware update and after it was finished i couldnt do anyting. When trying to boot the phone shows the huawei logo and after that a black screen and when trying to go into recovery it is stuck on the huawei logo. The only thing that does work is the firmware update, and I have tried updating it again, but it doesnt work.
    Can i save this device?

    Thanx
    04-03-2016 10:16 AM
  2. Mart van der Lugt's Avatar
    I think ive found the issue.
    The firmware update somehow deleted the custom recovery and rom and didnt put anything in its place (or at least not anything that booted), so i got blackscreens. cant remember to ever put new firmware on the sd card... I flashed TWRP back on the device and that worked, so I flashed the rom and gapps.

    Now it workes again.

    GG huawei
    04-03-2016 12:17 PM

Similar Threads

  1. Why is my Samsung Galaxy S3 not charging?
    By AC Question in forum Samsung Galaxy S3
    Replies: 1
    Last Post: 04-03-2016, 10:34 AM
  2. Why is my swipe not working on my Galaxy S6?
    By AC Question in forum Samsung Galaxy S6
    Replies: 1
    Last Post: 04-03-2016, 08:20 AM
  3. why my phone lenovo a6000 is not charging ?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-03-2016, 08:10 AM
  4. WhatsApp showing contacts not in my Google account.
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 04-03-2016, 07:37 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 04-03-2016, 06:07 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD