1. Hugo Verastegui's Avatar
    Hello there, I just noticed my phone doesn't vibrate as it did before when I plug it to an outlet, it also seems it takes longer to charge. I've checked the vibration options and found nothing, vibration in general still works, though, although it feels somewhat weak. Any solutions or information on this?
    03-06-2014 05:42 PM
  2. Hugo Verastegui's Avatar
    If no one's gonna reply you can delete the thread.
    03-07-2014 11:40 PM
  3. ColbyJvonBrown's Avatar
    The vibration motor is going out by a short circuit or its not getting enough current, also you might not have a strong enough charger for your phone. It's a moto g right and are you using the original charger?

    Posted via Android Central App
    03-26-2014 11:38 PM
  4. Sancrya0's Avatar
    Mine doesn't vibrate when being plugged in either. I don't think it is supposed to though, so no worries.

    Posted via Android Central App
    03-27-2014 03:47 PM

Similar Threads

  1. Text message issues after update
    By MrTyC in forum T-Mobile Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 3
    Last Post: 04-25-2014, 09:04 AM
  2. Stock music App issue
    By Ninja1990 in forum Verizon LG G2
    Replies: 2
    Last Post: 03-12-2014, 03:22 PM
  3. Droid MAXX: Temperature issues while charging
    By ::Montgomery:: in forum Motorola Droid MAXX
    Replies: 1
    Last Post: 03-06-2014, 08:48 PM
  4. HTC One: emoticon and lock screen issues
    By keleraba in forum HTC One M7
    Replies: 2
    Last Post: 03-06-2014, 08:27 PM
  5. Booting Issue
    By Corey Bell1 in forum Huawei
    Replies: 0
    Last Post: 03-06-2014, 02:40 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD