1. AC Question's Avatar
    Hi everyone!

    I have a Moto G, rooted and running cyanogenmod Android version 5.1.1. When I plug it into my Windows 10 laptop it does recognize the phone briefly, but then the phone starts connecting, disconnecting, connecting disconnecting, etc. It's a matter of seconds and keeps on doing it. I've tried every possible USB connecting mode, debugging on and off, but nothing seems to help.

    I have the drivers installed, even though that wouldn't be completely necessary. I just very simply want it to charge. Unfortunately, this way it won't even do that. Any suggestions? I can't really remember if the problem already existed with the old pre-installed Android version, but it might have been the case (which would make this a Windows 10 problem)
    12-30-2015 11:05 AM

Similar Threads

  1. Why is my Note 4 keep restarting on its own?
    By AC Question in forum Samsung Galaxy Note 4
    Replies: 10
    Last Post: 07-16-2016, 05:41 PM
  2. Where is the clipboard on a verizon core prime phone?
    By Vlcm57@Hotmail in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 12-30-2015, 12:03 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 12-30-2015, 11:01 AM
  4. Note edge message preview on Edge screen?
    By AC Question in forum Samsung Galaxy Note Edge
    Replies: 0
    Last Post: 12-30-2015, 10:51 AM
  5. why am I getting headphone static when charging nexus 10?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-30-2015, 10:49 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD