1. buster301's Avatar
    Hi all, hoping someone can help. My phone was working fine this morning with no issues. However, it turned off and came up with "android is starting, optimising apps" It ran through this and then came back to the MOTOROLA screen for a second or two before flashing off and back onto the "android is starting screen". It has done this continually and will not start.

    I pressed the power and down key, selected recovery and cleared the cache followed by a reboot but the same thing keeps coming up? Is my phone fried? My biggest concern is I only just returned from holiday and I have loads of pictures on the phone. I had an SD card inserted but I have removed that and there are no pictures on it now?

    Any help greatly appreciated as I don't want to do a factory reset and loose my pictures.

    Sam
    07-01-2016 07:38 AM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! That sounds worrisome. Was the SD formatted as portable storage or internal (adoptable) storage? Does the phone still not boot up without the SD card inserted?
    07-01-2016 06:46 PM

Similar Threads

  1. Major problem pairing my LG G Watch R to my Motorola Droid Turbo 2
    By T79phoenix in forum Android Wear / Wear OS
    Replies: 9
    Last Post: 08-31-2016, 06:52 PM
  2. Did I spot a 2016 Moto X prototype?
    By singelectric in forum Rumored Devices Lounge
    Replies: 13
    Last Post: 08-15-2016, 12:18 PM
  3. Problems with documents after marshmallow update on Tab s2
    By TopekaRev in forum Samsung Galaxy Tab S2
    Replies: 7
    Last Post: 08-02-2016, 09:53 AM
  4. How do I transfer slideshow pics from moto e to pc?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 06-30-2016, 12:27 PM
  5. Can't move photos to SD card on Moto G
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 06-30-2016, 10:02 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD