1. keith2511's Avatar
    I had no problems connecting my Moto G1 to three Bluetooth devices but my new Moto G4 will not retain the connections. I have had to boot in safe mode to pair the devices. I can then do a normal boot and play Spotify through the Bluetooth devices. But the following day, although the devices are listed in the Bluetooth section, they do not connect, even when trying to pair again. I've tried a network reset and although I could connect and play following this, the connections were lost again the following day.

    Help!!
    03-15-2017 05:50 PM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! Moved to the Moto G4 forum.

    Have you also tried wiping the cache partition? https://motorola-global-portal.custh...p/30,6720,9686
    03-15-2017 06:23 PM
  3. keith2511's Avatar
    Hi B. Diddy,

    Wiping the cache seems to have worked. I just hope the fault doesn't reappear tomorrow.

    Thank you very much for the advice
    B. Diddy likes this.
    03-16-2017 02:40 PM

Similar Threads

  1. Wifi and cellular not connecting on LG watch urban 2 edition
    By martin007 in forum LG Watch Urbane 2nd Edition
    Replies: 2
    Last Post: 03-16-2017, 09:29 AM
  2. Updated my phone, but now my LED light does not flash when I get texts
    By AC Question in forum Samsung Galaxy S7 edge
    Replies: 1
    Last Post: 03-15-2017, 06:39 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 03-15-2017, 06:26 PM
  4. Traffic and Weather alerts not on lockscreen
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 03-15-2017, 04:50 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 03-15-2017, 04:08 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD