1. lordbah's Avatar
    FYI in case you don't know about the 'Restart Moto Mod' option in Settings.

    I have the Tumi mod and it is configured in Efficiency Mode, meaning it keeps the phone's battery at 80%, rather than Default mode which keeps the phone's battery at 100%. This has always worked as described, until today. Today the behavior is Default, even though settings still says Efficiency. I changed the setting and then changed it back, but that didn't change the behavior. Mod SW version is 0.42 and check for updates didn't find anything newer. Then I saw the option Restart Moto Mod so I tried that - and it worked.
    10-05-2016 12:05 PM
  2. mntbikejack's Avatar
    My Tumi battery mod starting doing they same thing last week. It always charges in default mode despite being set to Efficiency mode.
    I have used Restart Moto Mod and it does not help.
    11-28-2016 10:09 AM
  3. Farris Bueller's Avatar
    It might have something to do with your permission settings. I messed around with mine and the same thing happened. Had to grant the moto mod app some deep level permissions and things went back to normal.
    11-29-2016 07:39 AM
  4. mntbikejack's Avatar
    Uninstalling the Moto Mod app and reinstalling it seems to have fixed it.
    benjamminh and YAYTech like this.
    11-29-2016 08:41 AM

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 10-08-2016, 07:12 PM
  2. Ditching the Note7 for Z Force, but the Mods...
    By thejtl in forum Moto Z Force
    Replies: 3
    Last Post: 10-05-2016, 07:34 AM
  3. Mods and cases
    By gheedsgreed in forum Moto Z Play & Z Play Droid Edition
    Replies: 1
    Last Post: 10-04-2016, 02:14 PM
  4. Replies: 13
    Last Post: 10-04-2016, 12:04 PM
  5. Verizon Sale - BOGO on Z cases and Style Mods
    By ASD Dad in forum Moto Z & Moto Z Droid Edition
    Replies: 1
    Last Post: 10-03-2016, 06:42 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD