1. howdydoesit's Avatar
    I have my GPS toggled off but under the battery graph it's showing constant usage. I checked on my old GNex and my buddy's S4 and the GPS isn't a solid line when not in use. Is this normal for everyone else's Moto X and does anyone know why this is happening?

    Sent from my XT1060 using Tapatalk 4
    Attached Thumbnails GPS always active?-uploadfromtaptalk1378752089016.jpg  
    09-09-2013 02:42 PM
  2. thegrants82's Avatar
    No thats weird. Reboot and see if that clears it up.
    I have my GPS toggled off but under the battery graph it's showing constant usage. I checked on my old GNex and my buddy's S4 and the GPS isn't a solid line when not in use. Is this normal for everyone else's Moto X and does anyone know why this is happening?

    Sent from my XT1060 using Tapatalk 4
    09-09-2013 02:44 PM
  3. howdydoesit's Avatar
    No thats weird. Reboot and see if that clears it up.
    That being the simplest troubleshooting method, you'd thing I would've tried it first. I rebooted and it cleared the issue. I had GPS on for a few minutes yesterday and I'm wondering if it got hung up when I toggled it back off.

    Sent from my XT1060 using Tapatalk 4
    09-09-2013 02:51 PM

Similar Threads

  1. Nexus 7: GPS toggle on "Location consent" annoyance!
    By Rich215 in forum Google Nexus 7 Tablet (2013)
    Replies: 8
    Last Post: 08-16-2014, 08:23 PM
  2. S4 active i537 custom rooms
    By phanks1972 in forum Samsung Galaxy S4 Rooting, ROMs & Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 09-08-2013, 04:49 PM
  3. s4 active vs s4
    By walt27 in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 2
    Last Post: 09-07-2013, 07:49 PM
  4. Always show owner information?
    By adjuoa in forum Verizon Samsung Galaxy S4
    Replies: 0
    Last Post: 09-07-2013, 06:08 PM
  5. Galaxy S4 Mini - GPS tracking problem using running App
    By purple667 in forum Samsung Galaxy S4 Mini
    Replies: 0
    Last Post: 09-07-2013, 02:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD