1. zobog's Avatar
    I have it turned on. I get a text and it does not read it to me. It's also not sending the reply. Do I have to wait a while or something before it kicks in? It shows the road symbol on my status bar. Any idea what I am doing wrong?

    Posted via Android Central App
    11-06-2013 06:55 PM
  2. tonymhoffman's Avatar
    I have it turned on. I get a text and it does not read it to me. It's also not sending the reply. Do I have to wait a while or something before it kicks in? It shows the road symbol on my status bar. Any idea what I am doing wrong?

    Posted via Android Central App
    Try go into application manager and clearing app data.

    Posted via Android Central App
    11-06-2013 07:08 PM
  3. ne0ne's Avatar
    Try go into application manager and clearing app data.

    Posted via Android Central App
    I had the same issue and that is what fixed it for me

    Sent from my XT1058 using Tapatalk 2
    11-06-2013 07:26 PM
  4. zobog's Avatar
    Ok there were 4 different moto assist items there. I cleared data on all of them. Will see how it goes tomorrow. Thanks fellas!

    Posted via Android Central App
    11-06-2013 08:21 PM

Similar Threads

  1. so no slow motion in the G2 whatsoever?
    By rozroz in forum LG G2
    Replies: 20
    Last Post: 01-21-2014, 05:42 PM
  2. google maps with bluetooth (car speakers) for nexus 5
    By pranxx in forum Google Nexus 5
    Replies: 19
    Last Post: 11-21-2013, 02:18 PM
  3. Anyone else having the nexus 7 starting to lag?
    By RavenSword in forum Google Nexus 7 Tablet (2013)
    Replies: 8
    Last Post: 11-14-2013, 03:46 PM
  4. Where's the privacy?
    By nexus555 in forum Google Nexus 5
    Replies: 32
    Last Post: 11-13-2013, 04:55 PM
  5. Sprint LG Optimus G phone randomly gets hot when in pocket
    By La Splash Mags in forum LG Optimus Series
    Replies: 0
    Last Post: 11-06-2013, 05:52 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD