1. Todd Radzinski's Avatar
    Hello All,

    My Moto X has no problem connecting to wifi signals. The problems is getting an internet connection. Instead of the wifi signal on the phone being blue. It just says gray and does not connect to the internet. If I re start the router or phone, the wifi works for a given amount of time but then eventually, turns back to gray and I lose the internet connection. Has anyone else has this issue. My Moto X was working great until the last update in late October 2013.

    Any Suggestions????

    Thanks,

    Todd
    11-11-2013 03:54 PM
  2. tonymhoffman's Avatar
    Hello All,

    My Moto X has no problem connecting to wifi signals. The problems is getting an internet connection. Instead of the wifi signal on the phone being blue. It just says gray and does not connect to the internet. If I re start the router or phone, the wifi works for a given amount of time but then eventually, turns back to gray and I lose the internet connection. Has anyone else has this issue. My Moto X was working great until the last update in late October 2013.

    Any Suggestions????

    Thanks,

    Todd
    Someone may have a solution but any time a major update hits I do a cache wipe and factory reset. I'd bet that fixes it.


    BUT how are other devices on network? Routers can go bad.
    Posted via Android Central App
    11-11-2013 04:00 PM
  3. tonymhoffman's Avatar
    11-11-2013 04:00 PM

Similar Threads

  1. Some minor but annoying issues.... need a little help
    By o2bnclemson in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 1
    Last Post: 11-14-2013, 03:38 PM
  2. 4.3 To update or not to update, that is the question!
    By asdfasdfgasdfadfs in forum Sprint Samsung Galaxy S4
    Replies: 3
    Last Post: 11-13-2013, 08:19 AM
  3. Hangouts 11/11 update
    By fldude99 in forum Moto X (2013)
    Replies: 7
    Last Post: 11-11-2013, 11:40 PM
  4. charging issue
    By zayed bader in forum Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 0
    Last Post: 11-11-2013, 03:48 PM
  5. Software Update 4.3 Issue
    By Chris Dobo in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 1
    Last Post: 11-11-2013, 02:33 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD