1. sc4fpse's Avatar
    Woke up this morning to find my Facebook application mysteriously missing from my phone. I know I didn't uninstall it. Market indicated it was not installed on my device. It downloads just fine, but fails to install, instead throwing up this lovely little error:

    "Unknown error code during application install -110"

    ... Okay then.

    This happened for the first time early this morning, as previously mentioned, and persists even after I updated to Android 4.4. I have cleared my market data and cache. I have removed my Google account from my phone and added it back in again. Nothing has worked. Other apps install/update without any problems. Only Facebook is an issue.

    Any ideas?
    11-19-2013 06:33 PM
  2. globster2000's Avatar
    Woke up this morning to find my Facebook application mysteriously missing from my phone. I know I didn't uninstall it. Market indicated it was not installed on my device. It downloads just fine, but fails to install, instead throwing up this lovely little error:

    "Unknown error code during application install -110"

    ... Okay then.

    This happened for the first time early this morning, as previously mentioned, and persists even after I updated to Android 4.4. I have cleared my market data and cache. I have removed my Google account from my phone and added it back in again. Nothing has worked. Other apps install/update without any problems. Only Facebook is an issue.

    Any ideas?
    Reset?

    Posted via Android Central App
    11-19-2013 06:44 PM
  3. sc4fpse's Avatar
    Reset?

    Posted via Android Central App
    Not exactly an acceptable answer, especially when it's a stock device.

    I'm also unable to install any Facebook .apk files (bypassing the market). Is there a way to clear the existing app data and cache on a stock device without having the app actually installed?
    11-19-2013 07:02 PM
  4. still1's Avatar
    Not exactly an acceptable answer, especially when it's a stock device.

    I'm also unable to install any Facebook .apk files (bypassing the market). Is there a way to clear the existing app data and cache on a stock device without having the app actually installed?
    i blame facebook.. r u on beta test mode???
    11-19-2013 07:28 PM
  5. sc4fpse's Avatar
    i blame facebook.. r u on beta test mode???
    No.

    edit: Did a factory reset anyways. Solved my problem, and it actually solved a low call volume bug that I had (see my other threads). So, globster2000, even though I still think that was a poor suggestion, that turned out to be an acceptable solution in this case. Though, make note, that's only because the phone is but a week old and I didn't need to back a ton of things up.
    11-19-2013 07:29 PM
  6. Salvie Mejarito's Avatar
    Woke up this morning to find my Facebook application mysteriously missing from my phone. I know I didn't uninstall it. Market indicated it was not installed on my device. It downloads just fine, but fails to install, instead throwing up this lovely little error:

    "Unknown error code during application install -110"

    ... Okay then.

    This happened for the first time early this morning, as previously mentioned, and persists even after I updated to Android 4.4. I have cleared my market data and cache. I have removed my Google account from my phone and added it back in again. Nothing has worked. Other apps install/update without any problems. Only Facebook is an issue.

    Any ideas?
    04-01-2014 10:50 AM
  7. Arjane Gementiza's Avatar
    I have problem , unknown error code during application install 110 , and also phone sd card still calculating already factory reset .. This is have a connection?
    03-02-2016 06:35 PM

Similar Threads

  1. Does the screen scratch?
    By digink#AC in forum Google Nexus 5
    Replies: 33
    Last Post: 06-13-2014, 08:37 AM
  2. Issues with the ringtones on the Samsung Galaxy Note 3
    By kimberley_r_gray in forum Verizon Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 10
    Last Post: 03-02-2014, 01:19 AM
  3. Replies: 30
    Last Post: 11-26-2013, 05:57 AM
  4. Problems with clipboard and pasting pictures and sceenshots
    By charlibob in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 3
    Last Post: 11-21-2013, 11:49 AM
  5. Unknown IMEI & Baseband when using AOSP roms
    By almousawi in forum Samsung Galaxy SIII I9300
    Replies: 1
    Last Post: 11-20-2013, 08:18 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD