1. Paradocks's Avatar
    Hi all,

    Got my Verizon Moto X yesterday and noticed something weird after the Kit Kat update. I have a 4G LTE indicator in the status bar but the upload and download arrows showing data transfer do not show up underneath the icon. They did work before the update, but now nothing. I am getting and sending data, but no arrows are lighting up. Any clues or ideas what might be wrong? I rebooted the phone and even toggled airplane mode, but no change.

    Sent from my XT1060 using Tapatalk
    11-21-2013 04:27 PM
  2. tonymhoffman's Avatar
    The did away with it.

    Posted via Android Central App
    11-21-2013 04:31 PM
  3. mdcraig's Avatar
    I'm pretty sure its a Kit Kat thing. Google took that out of Android. I, like you, thought they were useful, but I guess we don't get that anymore.
    11-21-2013 04:33 PM
  4. still1's Avatar
    Hi all,

    Got my Verizon Moto X yesterday and noticed something weird after the Kit Kat update. I have a 4G LTE indicator in the status bar but the upload and download arrows showing data transfer do not show up underneath the icon. They did work before the update, but now nothing. I am getting and sending data, but no arrows are lighting up. Any clues or ideas what might be wrong? I rebooted the phone and even toggled airplane mode, but no change.

    Sent from my XT1060 using Tapatalk
    its a 4.4 feature lol.. google removed that from Android. it only shows up on quick settings now.

    here is the explanation from google A Google Engineer Explains Why KitKat Has White Status Bar Icons And Only Shows Connectivity In Quick Settings
    Paisley and Paradocks like this.
    11-21-2013 04:34 PM
  5. Saneless's Avatar
    Under quick settings pulldown now. Rendering those arrows was processor intensive
    11-21-2013 04:34 PM
  6. Paradocks's Avatar
    Thanks SO much, everyone!! I feel a lot better now. Thought my X was broken already.

    Sent from my XT1060 using Tapatalk
    11-21-2013 05:54 PM

Similar Threads

  1. Missing "OK Google" in search?
    By NealJ777 in forum Android 4.4 KitKat
    Replies: 8
    Last Post: 02-02-2014, 08:08 PM
  2. Downloading bought movies
    By Striker101960 in forum Samsung Galaxy Note 10.1 (2014)
    Replies: 11
    Last Post: 11-25-2013, 08:41 AM
  3. Error with Google Play - Won't download/update
    By smathew4 in forum Google Nexus 4
    Replies: 8
    Last Post: 11-22-2013, 01:11 PM
  4. Dialer no longer present after 4.4 Download
    By 4ringsa6 in forum Google Nexus 4
    Replies: 3
    Last Post: 11-21-2013, 04:14 PM
  5. Google Navi icon missing
    By tr-1 in forum Android Apps
    Replies: 1
    Last Post: 11-21-2013, 05:50 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD