1. johnatthebar's Avatar
    So this morning I woke up 0900 EST and had an OTA notification on my VZW Moto X. I am already on 4.4 and have been since the first day it rolled out. I don't have root, so I couldn't check the cache folder, but when I rebooted - nothing. No "updating xxx of xxx" or anything, just a normal boot. I am still at 4.4. Has anyone else seen this sort of thing occur before?
    12-14-2013 09:08 AM
  2. dbam987's Avatar
    Did you go to the Settings | About Phone | System Updates | Check for system updates to see if it shows this update? You may need to reboot from there in order to get that update rolling.
    12-14-2013 10:32 AM
  3. johnatthebar's Avatar
    Yeah - checked there and it says I'm up to date. My fiance has a VZW X as well and we are on the same build - she rcvd no alert. Seems like such a bizarre fluke, but there was clearly a glitch in the matrix somewhere. Really wish I'd have had root access so I could have checked the cache folder. Weird.
    12-14-2013 11:33 AM

Similar Threads

  1. Emoticons on KIT KAT
    By Ozman44 in forum Google Nexus 4
    Replies: 4
    Last Post: 10-16-2014, 02:41 PM
  2. same games on 2 devices
    By steveo017 in forum General Help and How To
    Replies: 2
    Last Post: 12-14-2013, 09:29 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 12-14-2013, 11:02 AM
  4. lg g2 stuck on cwm recovery please help
    By sunwork2 in forum LG G2
    Replies: 1
    Last Post: 12-14-2013, 09:40 AM
  5. A big thank you to everyone: Note 2 working great with notifications
    By Sammuel1973 in forum Samsung Galaxy Gear
    Replies: 0
    Last Post: 12-14-2013, 08:28 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD