1. Miguel Angel Zamora's Avatar
    My Moto X loses sound from time to time, it won't reproduce any kind of sound. I need to power off and back on. Any ideas what can it be?? I still have jelly bean 4.2.2

    Posted via Android Central App
    12-18-2013 11:35 AM
  2. tonymhoffman's Avatar
    My Moto X loses sound from time to time, it won't reproduce any kind of sound. I need to power off and back on. Any ideas what can it be?? I still have jelly bean 4.2.2

    Posted via Android Central App
    It's a known issue. I haven't seen it since the 4.4 update. Got it all the time with 4.2.

    Also my sounds would get extremely dim at times on 4.2 which 4.4 cleared up.

    Posted via Android Central App
    12-18-2013 11:41 AM
  3. Miguel Angel Zamora's Avatar
    Thanks dude, so you recommend going to 4.4? In Mexico we still haven't got it, though I can install it manually but I'll lose warranty.

    Posted via Android Central App
    12-18-2013 01:27 PM
  4. Eclipse2K's Avatar
    Thanks dude, so you recommend going to 4.4? In Mexico we still haven't got it, though I can install it manually but I'll lose warranty.

    Posted via Android Central App
    Do you use any apps such as TextPlus? This is known to cause issues when it has access to make calls.

    Samsung Galaxy Note 3 using Tapatalk
    12-18-2013 01:29 PM
  5. Miguel Angel Zamora's Avatar
    Nope, no TextPlus. Anyway i'll go 4.4 as tony said, this problem got away with 4.4

    thanks for your reply
    Eclipse2K likes this.
    12-18-2013 01:39 PM
  6. tonymhoffman's Avatar
    Thanks dude, so you recommend going to 4.4? In Mexico we still haven't got it, though I can install it manually but I'll lose warranty.

    Posted via Android Central App
    I think just wait it out. Punit Soni stated on G+ soon for Mexico. Don't void the warranty, rebooting the phone is easy to do for the time being.

    Posted via Android Central App
    12-18-2013 02:54 PM
  7. mbar9607's Avatar
    I've had my sound dim once since 4.4 but a reboot fixed it

    Sent from my XT1060 using Tapatalk
    12-18-2013 02:56 PM

Similar Threads

  1. Moto X - Slow text messaging?
    By bang_bang in forum Moto X (2013)
    Replies: 13
    Last Post: 12-11-2015, 11:50 PM
  2. Notification sound automatically resetting to silent
    By Irvingator in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 3
    Last Post: 04-19-2014, 10:20 AM
  3. Moto X randomly wiped
    By jswenson3 in forum Moto X (2013)
    Replies: 5
    Last Post: 12-18-2013, 07:45 PM
  4. Moto G MMS issues
    By Sandy Chastain in forum Moto G (2013)
    Replies: 2
    Last Post: 12-18-2013, 05:21 PM
  5. Wireless charging problem
    By bspill in forum Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 0
    Last Post: 12-18-2013, 11:01 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD