1. jeffkey's Avatar
    I updated my Sprint Moto X to Kitkat yesterday after receiving the notification. All seems to have gone well EXCEPT that mobile data (3G, 4G) doesn't work 99% of the time. Furthermore, the cell signal sometimes fades in and out. I do not see "3G" or "4G" in the top bar as I used to when wifi is off or out of wifi range, and there is no connection to the Internet without wifi. I DID see "3G" at home for a while when I turned wifi off (we have a Sprint Airave device at home), and I very briefly saw "3G" on the way to work this morning. Bu then it disappeared. I have not seen "4G" even though we're in a 4G area.

    I've tried turning mobile data off and on, airplane mode off and on, switching the mobile network (Sprint only, CDMA/4G, and even GSM though that shouldn't work here in the U.S.), and rebooting the phone multiple times. I have not done a factory reset yet.

    Any ideas?
    12-19-2013 10:11 AM
  2. techitrucker's Avatar
    When in doubt, reset..... Unfortunately.

    Posted via Android Central App
    12-19-2013 11:01 AM
  3. jeffkey's Avatar
    I got impatient and did a factory reset. So far, that seems to have fixed it.
    12-19-2013 04:13 PM

Similar Threads

  1. LED notification on S3 no long working (or there)after4.3 update
    By rickap7 in forum General Help and How To
    Replies: 1
    Last Post: 12-20-2013, 01:00 AM
  2. No text messages when update happened?
    By csaudrey in forum Sprint Galaxy S III
    Replies: 2
    Last Post: 12-19-2013, 11:44 AM
  3. Getting the update now
    By AxlMyk in forum Verizon Galaxy S III
    Replies: 2
    Last Post: 12-19-2013, 10:56 AM
  4. Another update
    By Jaimolynn in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 2
    Last Post: 12-19-2013, 10:04 AM
  5. Mobile data notification pops up evertime
    By Roy Mustang in forum Samsung Galaxy Grand
    Replies: 0
    Last Post: 12-19-2013, 07:53 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD