1. Laineyc's Avatar
    Hi all. Suddenly a few days ago the flash on the Moto X stopped working. I've switched it from On to Off to Auto - nothing's helped. Anyone have any ideas? Thanks!
    Sent from my XT1060 using Xparent Pink Tapatalk 2
    11-18-2014 07:55 PM
  2. courtneyftw's Avatar
    I know this is a bit cliche, but have you tried power cycling the device? Or backing up your settings and doing a factory reset?

    Before the latter option, you may be able to go to the Application Manager and clear the cache, etc. from the Camera app and uninstall all updates to it to see if that helps at all.
    GadgetGator likes this.
    11-18-2014 08:20 PM
  3. Laineyc's Avatar
    I actually had tried powering off and then back on, just tried clearing the cache and powering off, etc. and that fixed it. Weird! Thanks

    Sent from my XT1060 using Xparent Pink Tapatalk 2
    courtneyftw, GadgetGator and weksa like this.
    11-18-2014 08:30 PM

Similar Threads

  1. Note 4 front camera issue
    By whaddupdoe in forum Samsung Galaxy Note 4
    Replies: 5
    Last Post: 11-19-2014, 12:20 PM
  2. Why Does The Followers Plus App Not Work Wit The Note 4?
    By BodyByO in forum Samsung Galaxy Note 4
    Replies: 1
    Last Post: 11-18-2014, 08:49 PM
  3. Unfortunately Daemon(EUR) stop working ??note 3???
    By victor aguilar1 in forum Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 0
    Last Post: 11-18-2014, 07:30 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 11-18-2014, 05:35 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD