1. tofusquare's Avatar
    I have been using a moto x 1st ed for about two years. I was using it in the USA on Sprint without any trouble. I had it unlocked and brought it to South Korea where I used it for 6 months without any issues. However, I lost my phone recently so I repurchased the same phone Moto X 1st edition unlocked but the AT&T edition.

    I immediately noticed the signal is terrible on this phone. It drops constantly. I am using the same network provider from before I lost my phone, and what I thought would be the same version of the phone. I noticed the settings section for mobile networks is much different on the AT&T version compared to the Sprint, and I cannot change the signal at will. I can make calls and receive texts, its just that the signal is absolutely unstable

    Does anyone know what the cause of this problem could be and how to fix it. I repurchased this phone specifically because I like it so much and I never had ANY problems until now. ):
    04-20-2015 08:40 PM
  2. hallux's Avatar
    Sprint and AT&T use different technologies in the US. The new phone you bought has different radios in it causing the poor signal.
    04-20-2015 09:11 PM
  3. tofusquare's Avatar
    But the Motox should be capable of using both technologies...?
    04-22-2015 09:18 PM
  4. hallux's Avatar
    No. There are different models for different carriers. My Verizon one is an xt1060, I think the ATT one you have would be a xt1053.

    Posted via Android Central App
    04-22-2015 11:45 PM

Similar Threads

  1. Sprint problem or device modem defection?
    By Owen Kim in forum Samsung Galaxy S6
    Replies: 2
    Last Post: 04-22-2015, 06:15 PM
  2. Why isn't my Haptic Feedback in Sync with Key Press?
    By AC Question in forum Facebook
    Replies: 3
    Last Post: 04-21-2015, 10:10 PM
  3. Why am I unable to download games on my Moto X(2nd gen)?
    By Aaron Cegan in forum General Help and How To
    Replies: 3
    Last Post: 04-21-2015, 11:11 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 04-21-2015, 02:21 AM
  5. Why is my Moto E not able to upload videos onto Instagram?
    By AC Question in forum Moto E (2014)
    Replies: 0
    Last Post: 04-20-2015, 07:07 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD