1. LukeRulf's Avatar
    Hey guys, I have three things I need help with. First is the biggest and it is problem with my headphone jack. It was working just fine 2 days ago, but then suddenly it started disconnecting and reconnecting my headphones in very fast succession. I've tried different headphones, but its the same.
    Second thing is that I'm not able to put any music in "Alarms" folder through PC, so no custom alarm song.
    And third is that the Auto brightness setting doesn't work as well as it did on KitKat. Is it common thing?
    Thanks for replies.

    Posted via the Android Central App
    11-26-2015 10:43 AM
  2. Evilnut's Avatar
    For your headphone jack, try cleaning it out very gently with a wooden toothpick and the hose attachment to your vacuum cleaner. I work outside in a very dirty environment and I have to clean mine out about once a month. You would be surprised how much stuff gets in there. Same thing with your micro USB charging port. Not sure about your other two issues though, maybe someone else will chime in.

    Posted via Android Central App from a Nexus 6P or the amazing Nexus 10
    11-26-2015 02:23 PM
  3. LukeRulf's Avatar
    I wish it was as simple as cleaning it. Tried it even with a que-tip but didnt help. But thanks for your suggestion.

    Posted via the Android Central App
    11-26-2015 11:10 PM

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 11-26-2015, 02:02 PM
  2. Nexus 6 - How to Unmute Sound?
    By AC Question in forum Google Nexus 6
    Replies: 0
    Last Post: 11-26-2015, 10:38 AM
  3. no sound without earphones or Bluetooth
    By Leslie Woods in forum Moto E (2015)
    Replies: 0
    Last Post: 11-26-2015, 10:34 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 11-26-2015, 04:24 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 11-26-2015, 12:50 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD