1. Robert Nichols4's Avatar
    The right audio channel of my Moto X dropped out suddenly while I was listening through Bose QC15 headphones and has not returned. I cleaned the jack with compressed air and wiped down the Bose plug, but there was no change. When I use the Bose headphones with my iPad or iPod the right channel is normal, however.

    Even more puzzling is that the right channel on the Moto X is normal when I use earbuds or another set of phones. In other words, the Moto X and the Bose phones each work completely normally with other equipment, but not when used together.

    This has me completely baffled. Any ideas?
    06-13-2016 01:42 AM
  2. Robert Nichols4's Avatar
    I found the answer to the problem in an earlier thread titled "My Headphones aren't working with my Moto X" farther down on the first forum page. The Bose phones have a 3-black band plug, and when I attached it to a splitter with a 2-black band plug the sound returned to the right channel and all is normal.
    06-13-2016 01:02 PM

Similar Threads

  1. Boot problem with LG Volt
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 06-26-2016, 10:33 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 06-13-2016, 05:13 AM
  3. Bluetooth problem
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-12-2016, 08:19 PM
  4. Missing contacts Motorola Moto G running 5.1 Lolipop
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 06-12-2016, 08:19 PM
  5. Galaxy s3 dowload mode problem
    By Emreeralp in forum Samsung Galaxy S3
    Replies: 0
    Last Post: 06-12-2016, 03:01 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD