1. mdgrizz's Avatar
    Moto X 2014. Had problems restarting, would freeze up for like 12-15 hours on restart. I was told to wipe the cache partition. I did that and it seems to have fixed that problem, but now it has a really noticeable lag, and it seems like the battery doesn't want to charge. Any ideas as to what the problem could be? My contract obligation is up next month, may be time to move on to something else?
    11-20-2016 03:49 PM
  2. Tim1954's Avatar
    Well, the battery should be close to the end of its working life...
    11-20-2016 09:43 PM
  3. Citizen Coyote's Avatar
    You have lag after clearing the cache? Odd. I just cleared my cache this weekend to get rid of lag (it worked, by the way). Maybe try doing another cache clear?

    As for the battery, make sure your charging cable is fully plugged in. My Moto X is finicky in this regard, and I have to be careful to keep the cable in the right place or it pops out.
    11-21-2016 03:48 PM

Similar Threads

  1. Problems with HTC mail on M9
    By superk28 in forum HTC One M9
    Replies: 3
    Last Post: 12-01-2016, 11:14 PM
  2. Trouble with hotmail email
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 11
    Last Post: 11-27-2016, 09:38 AM
  3. Can this boot loop problem be fixed somehow (Galaxy S3 mini)?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 6
    Last Post: 11-22-2016, 06:46 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 11-20-2016, 09:18 PM
  5. Wat galaxy case is compatible with the grand prime
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 11-20-2016, 03:04 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD