1. comptech520's Avatar
    Hi, I've been getting calls that seem to loose connectivity. I have full coverage on H not lte and the person on the other end can't be heard.

    Also I'm in an lte area and it does not connect to it a lot?

    Has anyone else had this? Using Marshmallow. Any tweaks I can do?
    01-07-2016 08:14 PM
  2. Sam Assad's Avatar
    It happens to me at some point every week. I think it's happening when the network is under heavy use due to high traffic. I uber in Cleveland and I feel it happens on Saturday nights mostly.
    01-11-2016 09:06 PM
  3. Gdwheel's Avatar
    People were having these issues on the 6P and went to this web site to get different settings for the network. It worked on my 6P and I changed to these settings on the Pure, as well. Both worked much better after changing these settings.

    http://www.att.com/esupport/article...._s3FwXyh3LhLcg
    01-23-2016 05:05 PM

Similar Threads

  1. How do I transfer photos from gallery to a folder on a Galaxy S5?
    By AC Question in forum Samsung Galaxy S5
    Replies: 2
    Last Post: 01-10-2016, 08:14 PM
  2. Screen/digitizer broken, need to recover data (debug not sure if on)
    By mbrodyj in forum Verizon Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 1
    Last Post: 01-08-2016, 07:50 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 01-08-2016, 09:58 AM
  4. Is my voice mail a function of my phone or my carrier?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-07-2016, 07:52 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 01-07-2016, 07:51 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD