1. AC Question's Avatar
    I am on a Moto X Pure. Connecting to two different wifi networks at two different locations the phone says connected no internet and the wifi indicator has an exclamation point next to it, and yet here I am writing this question from said phone so obviously I am online. Also it says that because there is no internet on those two wifi networks it won't auto connect to them. A bit annoying! Any ideas?
    01-15-2016 11:11 PM
  2. UJ95x's Avatar
    Welcome to AC! The exclamation point means you're not connected to Google Services. Are there any other devices on that network having issues?
  3. UJ95x's Avatar
    Welcome to AC! The exclamation point means you're not connected to Google Services. Are there any other devices on that network having issues?
    01-15-2016 11:46 PM
  4. Golfdriver97's Avatar
    Welcome to the forums. Edit: UJ95x beat me to it
    01-15-2016 11:48 PM

Similar Threads

  1. Why am I having problem in audio in Viber ?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-22-2016, 09:12 AM
  2. Why can't my galaxy note 4 use wifi?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-16-2016, 08:32 PM
  3. Why do I have no sound after trying to download paypal?
    By AC Question in forum General Help and How To
    Replies: 1
    Last Post: 01-16-2016, 08:26 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 01-16-2016, 03:59 AM
  5. S5 Insanely Long Load Times for Apps on WiFi
    By jaraghan in forum Samsung Galaxy S5
    Replies: 1
    Last Post: 01-16-2016, 03:58 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD