08-03-2017 08:45 AM
38 12
tools
  1. Neiko1967's Avatar
    I luv my phone but had issues being able to call out. Restart phone and it would work for awhile. Calls coming in was no problem. Also would drop calls. Now my some of my bookmarks went missing. Anyone else have issues?
    08-24-2016 12:13 PM
  2. anon(4745099)'s Avatar
    I have not had any of the issues you mentioned. Within the first 3 days, my Z Force started displaying a bright line along the left edge of the display that would not go away. I went to the Verizon store and they swapped it out for another. Since then, knock on wood, I've not had any issues whatsoever.
    08-24-2016 12:32 PM
  3. grunt0300's Avatar
    Absolutely no issues, whatsoever. Moto antennas are the best, and all my calls, both incoming and outgoing, are as clear as a bell.
    anon(9227267) likes this.
    08-24-2016 03:17 PM
  4. Faded03cobra198p's Avatar
    Mine works flawless
    anon(9227267) likes this.
    08-24-2016 03:19 PM
  5. benjamminh's Avatar
    Rock solid so far here.
    anon(9227267) likes this.
    08-24-2016 03:25 PM
  6. YAYTech's Avatar
    No problems so far. I'd do a factory reset of yours, and then if it gives you any more issues, exchange it. (Though I would first check the window in which you can exchange it, and if you're getting close on time, just go ahead & exchange it.)
    08-24-2016 03:27 PM
  7. Neiko1967's Avatar
    Of course it was just after the 2 week period to exchange. They said it has a one year warranty from Lenovo so wasn't too worried. How do you do a reset? Will I loose my pictures?
    08-24-2016 05:54 PM
  8. 1901Madison's Avatar
    No issues whatsoever.
    08-24-2016 06:18 PM
  9. sangs's Avatar
    Aside from the annoying speakerphone startup delay and the poor camera performance in default mode, I couldn't be happier. And I expect the speakerphone delay will be fixed with a software update.
    bigpapa7272 likes this.
    08-24-2016 06:27 PM
  10. ericf4's Avatar
    Anyone notice wifi disconnecting? I've seen mine do it a few times now
    08-25-2016 12:26 AM
  11. msvanhorn's Avatar
    No problems here
    08-25-2016 05:34 AM
  12. Dconn1975's Avatar
    No problems what so ever accept like some have said on the speaker phone delay and as well the first ring is low until it amps up. I wonder if this could be BC we may have it set to ring increase as opposed to normal ring which could also fix the speaker phone delay
    08-25-2016 05:56 AM
  13. doggy2965's Avatar
    I have the speakerphone delay also but certainly not a deal breaker
    bigpapa7272 likes this.
    08-25-2016 07:28 AM
  14. wckesq's Avatar
    Anyone notice wifi disconnecting? I've seen mine do it a few times now
    Mine does too along with the ringer and speaker problem. That and not that big of a jump in features and performance from my Turbo 2 having me thinking of a return.
    08-25-2016 08:03 AM
  15. emanwis's Avatar
    Aside from the annoying speakerphone startup delay and the poor camera performance in default mode, I couldn't be happier. And I expect the speakerphone delay will be fixed with a software update.
    Not to hijack the thread, but are there specific settings to tweak for the camera to make it better? I've been pleased with the quality of the pics but would always take improvements.
    08-25-2016 09:36 AM
  16. SteelSteve's Avatar
    No problems here after just over a week.
    08-25-2016 09:38 AM
  17. sangs's Avatar
    Not to hijack the thread, but are there specific settings to tweak for the camera to make it better? I've been pleased with the quality of the pics but would always take improvements.
    The best suggestion I can offer is when the camera first activates, press the camera icon and choose "Pro" mode. Then take your photos. There is no delay and no "best shot" feature. Just a quick photo capture on full auto "pro" mode. Been the best discovery I've made with the camera.
    emanwis, anon(9227267) and libra89 like this.
    08-25-2016 09:38 AM
  18. osubeavs728's Avatar
    Anyone notice wifi disconnecting? I've seen mine do it a few times now
    Mine disconnects multiple multiple times a day. Pretty annoying

    Posted via the Android Central App
    08-25-2016 10:58 AM
  19. ericf4's Avatar
    Mine disconnects multiple multiple times a day. Pretty annoying

    Posted via the Android Central App
    Wonder what causes this?
    08-25-2016 11:01 AM
  20. osubeavs728's Avatar
    Wonder what causes this?
    I'm not sure. Maybe the wifi radio or whatever isn't that strong, so any type of interference causes it to disconnect. That's what it seems like to me at least

    Posted via the Android Central App
    08-25-2016 11:43 AM
  21. Photo_Drew's Avatar
    Check the wifi settings to see if it's set to stay connected during sleep maybe?
    08-25-2016 12:48 PM
  22. sangs's Avatar
    Check the wifi settings to see if it's set to stay connected during sleep maybe?
    Was just about to suggest this. If you have the wifi set to disengage during sleep mode (except when charging) you'll constantly receive this wifi prompt every time you reconnect from sleep.
    jordans0nly likes this.
    08-25-2016 12:51 PM
  23. osubeavs728's Avatar
    I don't, unfortunately. I went through and made sure all the settings were correct when I set up the phone.

    It typically disconnects when I'm just normally using the phone. On-off-on-off etc.

    Posted via the Android Central App
    08-25-2016 01:50 PM
  24. benjamminh's Avatar
    I'm getting the Wi-Fi off and on thing today. I don't have it set to off when sleeping.
    08-25-2016 04:06 PM
  25. wckesq's Avatar
    Check the wifi settings to see if it's set to stay connected during sleep maybe?
    Nope, wasn't my setting. Just dropped randomly.
    08-25-2016 04:33 PM
38 12

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 12-01-2016, 12:31 AM
  2. Set Auto Factory Reset with no Warning
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-31-2016, 06:21 AM
  3. Bluetooth issue after Nougat update
    By effreyj in forum Android 7.0 Nougat
    Replies: 6
    Last Post: 08-30-2016, 11:21 PM
  4. Guys please help me out with this... i'm kinda stuck :(
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 08-29-2016, 08:15 AM
  5. DNS Server issue for both S5 Android and Iphone 5s
    By ImDizzy123 in forum General Help and How To
    Replies: 1
    Last Post: 08-24-2016, 11:36 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD