1. Roustermiller's Avatar
    I noticed through out the day my sound cuts out and when my phone rings or when a notification comes through it just vibrate do anyone else noticed that or is just my phone?
    12-14-2016 01:00 PM
  2. B. Diddy's Avatar
    Does this happen after a reboot as well? How about after wiping the cache partition? https://motorola-global-portal.custh...--moto-z-force
    12-15-2016 12:17 AM
  3. Ry's Avatar
    I noticed through out the day my sound cuts out and when my phone rings or when a notification comes through it just vibrate do anyone else noticed that or is just my phone?
    In the beginning or in the middle of the sound?
    12-15-2016 12:20 AM
  4. Mattsg430's Avatar
    I think you toggled the vibrate only setting. Try pushing the volume up button until you see a bell symbol to return to your preferred settings.
    12-15-2016 02:31 AM
  5. realitydigg's Avatar
    I think you are referring to something I have as well. The notification sounds, but is cut short sometimes.
    12-15-2016 01:09 PM
  6. Roustermiller's Avatar
    All sounds are turned off and the phone just vibrates I have to reboot my phone for everything to come back to normal I go through all of the settings and everything is set to ring normal but theirs no sound
    12-17-2016 05:52 PM
  7. B. Diddy's Avatar
    Could it be connected to something via Bluetooth, like a headset?
    12-17-2016 08:59 PM
  8. Laura Knotek's Avatar
    Do you have do not disturb enabled?
    12-17-2016 09:18 PM
  9. Roustermiller's Avatar
    Bluetooth is always off
    12-19-2016 01:42 PM
  10. Roustermiller's Avatar
    Never used it
    12-19-2016 01:42 PM
  11. StrawMapleZA's Avatar
    Im using CM14.1 (android 7.1) on my galaxy S5. I have noticed in 7.0+ that my notification sounds will sometimes play half the sound.

    I have a bug with cm14.1 specifically that causes my notification sounds to not come back until a restart after using do not disturb.

    Your OS could have a similar bug or perhaps it's a setting your missing. Just thought I'd provide some info
    12-19-2016 01:45 PM
  12. Ry's Avatar
    All sounds are turned off and the phone just vibrates I have to reboot my phone for everything to come back to normal I go through all of the settings and everything is set to ring normal but theirs no sound
    I suggest clearing the cache partition: https://motorola-global-portal.custh...--moto-z-force

    If that does not work, I suggest doing the external factory data reset: https://motorola-global-portal.custh...p/30,6720,9833

    If that does not work, I suggest trying to repair the OS with the steps in this thread: http://forums.androidcentral.com/mot...oot-error.html
    12-19-2016 03:14 PM
  13. joe_fresh's Avatar
    I suggest clearing the cache partition: https://motorola-global-portal.custh...--moto-z-force

    If that does not work, I suggest doing the external factory data reset: https://motorola-global-portal.custh...p/30,6720,9833

    If that does not work, I suggest trying to repair the OS with the steps in this thread: http://forums.androidcentral.com/mot...oot-error.html
    This was supposed to be fixed with the last update. It didn't fix it. My ringtone will actually start low then full volume.
    12-20-2016 05:53 AM
  14. Ry's Avatar
    This was supposed to be fixed with the last update. It didn't fix it. My ringtone will actually start low then full volume.
    Was it supposed to be fixed? I don't see anything about Notification sounds in the Nougat notes.
    12-20-2016 11:32 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD