1. jbird68's Avatar
    My Z Play has restarted on its own 4 times today. I uninstalled the last app I installed thinking that was the culprit. But it restarted one more time and hasn't done it again for a while. Any ideas on why it would just randomly restart?
    03-08-2018 08:16 PM
  2. Laura Knotek's Avatar
    Have you tried a cache partition wipe? None of your user data will be lost.

    https://motorola-global-portal.custh...p/30,6720,9835
    Scott337 likes this.
    03-08-2018 08:23 PM
  3. jbird68's Avatar
    Have you tried a cache partition wipe? None of your user data will be lost.

    https://motorola-global-portal.custh...p/30,6720,9835
    I have not. Never heard of it.
    03-08-2018 10:25 PM
  4. jbird68's Avatar
    I just followed the steps in the link. Didn't take long. Now I'm just waiting to see if it fixed my issue.
    03-08-2018 10:33 PM
  5. jbird68's Avatar
    Well that didn't fix it. After about 30 minutes it rebooted again. Ugh!
    03-08-2018 11:07 PM
  6. jbird68's Avatar
    Well, I ended up resetting my phone back to factory. It's working good again but I lost some data I thought I had backed up and didn't. It was actually very easy to reset the phone and reinstall all the apps. Google saved most of my app information.
    Bitterman likes this.
    03-10-2018 10:30 AM

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 03-13-2018, 12:25 PM
  2. Oreo on AT&T
    By cb2367 in forum Samsung Galaxy S8 & S8+
    Replies: 7
    Last Post: 03-10-2018, 07:34 PM
  3. will a blu studio x8 hd work on net 10
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-09-2018, 12:55 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 03-09-2018, 12:45 AM
  5. Deleted email account icon and address still shows on email account list
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-09-2018, 12:41 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD