03-25-2017 10:58 AM
585 ... 1617181920 ...
tools
  1. doogald's Avatar
    Why is the back button on the left? I'm coming from a Samsung and, as a right-handed person, I could hold the phone in one hand and navigate and go back to things easily. Since the button is on the left with the droid, I am forced to use 2 hands. Is there logic to this?
    It matches the android standard. The question should be why does Samsung do it differently from stock android?
    jesta192, DatabaseMX and hannsoft like this.
    02-02-2015 08:29 PM
  2. Shelby Rector's Avatar
    I have a problem with my phone when it turns back on either after turning it off manually or it dying. It re-sends messages when it turns back on. When I go to my messaging. It shows that the message was sent but when I click on the person's name that the message was sent to, it doesn't show the message that was resent.
    02-04-2015 09:02 PM
  3. PowrDroid's Avatar
    I have a problem with my phone when it turns back on either after turning it off manually or it dying.
    Dying? What do you mean by saying your phone dies?


    It re-sends messages when it turns back on. When I go to my messaging. It shows that the message was sent but when I click on the person's name that the message was sent to, it doesn't show the message that was resent.
    What messaging app are you using?
    02-05-2015 12:29 PM
  4. allgo's Avatar
    I didn't see this question asked so I'll ask. Recently I can no longer upload videos to facebook or send videos via email. it doesn't matter if it is a 1 sec or 10 minute video or anything in-between. I can upload to instagram though? any ideas?

    facebook just locks up and the task manager pull down says facebook uploading but it's sat like that for over 8 hours before. email just says can not send file.
    02-06-2015 11:38 AM
  5. nedqadams's Avatar
    So my Turbo just lost the ability to hear calls. The speakerphone works but not when off speakerphone. Moto suggested a factory reset but wanted to see if anyone else had this issue.
    02-06-2015 01:51 PM
  6. Sue Zibelli's Avatar
    Did you get an answer about "Contact Doesn't Exist"?
    02-08-2015 10:16 AM
  7. thekurrgan#AC's Avatar
    I'm hoping this is just an issue/bug with my phone, but service is not good.
    My cell service is mainly at 2 bars at home, and WiFi is awful. It's only full if I'm right next to the router. Down a bar if I'm one room away, 2 bars if I'm further.
    Sounds like you got a buggered phone. I use 5ghz WiFi and its doing just fine. I've got 2 other Verizon phones as a reference at my home, and mine consistently has better signal than the others (GS4, and GS5)
    I usually get 3 - 4 bars the others get 2 - 3. The dbm is usually 2-3 lower (better) than the others when looking at it that way. The 5ghz wifi reception is not as good as the GS5, but it does work throughout the house.
    02-08-2015 11:33 PM
  8. thekurrgan#AC's Avatar
    On the corporate email, does anyone know how to make it so that the reply all function does not include the sender? It keeps including me in my own emails and there does not appear to be any setting. If anybody knows of a setting, please screen shot it. This appears to be a bug.
    That is a setting on your exchange server. you need to go in to the OWA and disable it. I've had users with this issue as well. That fixed them up. I can confirm on Exchange 2013, my Turbo does NOT copy myself unless I have the option enabled in OWA.
    02-08-2015 11:41 PM
  9. Doc Oc's Avatar
    So I'm having this issue with my Turbo where I will answer a call and the other end cannot hear me for a few seconds. Same goes for when I check my voicemail. The voicemail recording will start with the third or fourth word. Any ideas?
    02-10-2015 03:31 PM
  10. kmf1's Avatar
    There are still issues with Advanced Calling 1.0. If you have that enabled you may wish to turn it off. Hopefully an update soon will fix it.
    02-10-2015 05:13 PM
  11. Jeana Sturgell's Avatar
    Does anyones phone shut off and it says 0 battery connect charger and shuts off but when I turn it back on it shows I have plenty of battery. One time it says i had 52% battery and another time was 38% and the other times it was over 40% battery life.
    02-11-2015 01:00 AM
  12. PowrDroid's Avatar
    Does anyones phone shut off and it says 0 battery connect charger and shuts off but when I turn it back on it shows I have plenty of battery. One time it says i had 52% battery and another time was 38% and the other times it was over 40% battery life.
    Are you using a wireless Qi charger?
    02-11-2015 10:07 AM
  13. kirksucks's Avatar
    Keep getting found location notification. Even while sitting in the same spot. Getting annoying.

    Posted via the Android Central App
    02-15-2015 12:22 AM
  14. beeare's Avatar
    That is a setting on your exchange server. you need to go in to the OWA and disable it. I've had users with this issue as well. That fixed them up. I can confirm on Exchange 2013, my Turbo does NOT copy myself unless I have the option enabled in OWA.
    But when I reply all from my computer, it doesn't include me in it. I'll check this out, but wouldn't it be the same on my computer and my phone. This was also not an issue with any previous phone of mine.
    02-15-2015 01:01 AM
  15. bakon2's Avatar
    My turbo doesn't detect my handsfreelink in my 2010 Honda Oddessy. Kinda sux.
    02-15-2015 09:48 AM
  16. DrGonzo48's Avatar
    Voice activation on mine is screwy and responds to random voices, sounds, and music multiple times every day. Mostly I ignore it but it's kind of annoying and I'm considering disabling the moto features.
    02-15-2015 08:04 PM
  17. beeare's Avatar
    That is a setting on your exchange server. you need to go in to the OWA and disable it. I've had users with this issue as well. That fixed them up. I can confirm on Exchange 2013, my Turbo does NOT copy myself unless I have the option enabled in OWA.
    Can you describe to me where this setting is? I've looked everywhere and cannot find it. Thank you!
    Codger1212 likes this.
    02-17-2015 12:55 AM
  18. Hampton Boyd's Avatar
    I've had my Droid Turbo for a while and today I was using it. I then picked it up and the screen was messed up. There was hardly any pigment in the screen other than a medium green glare over the whole thing. Plus I'm not able to see the top section of the screen and it looks as though its broken. I checked the glass screen and it's not broken, I also had a Lifeproof case on it so I know no water got into it. I've tried resetting it, charging it, and running down the battery, but it's still messed up. Any suggestions?
    02-17-2015 08:13 PM
  19. teeitupmo#WN's Avatar
    #Hampton Boyd
    That is a warranty item. Take it to Verizon. They may replace it in the store. Worse case scenario.... they will help you send the Turbo into Motorola for a replacement.
    02-17-2015 08:22 PM
  20. lcshih's Avatar
    Hi,

    I just received a new Motorola Droid Turbo a week ago. I've had a bunch of issues and am thinking about returning the device unless there's a resolution in sight. The following issues happen at least once a day:
    1. The launcher frequently crashes; I get a message similar to "Launcher3 has stopped working" at least 3-4 times a day.
    2. When I'm paging through my Home panels, often I get stuck halfway between pages.
    3. Often when I'm in an app, the soft buttons (home, back, etc.) are not responsive. I'm stuck in the app and need to press the power button to exit.
    4. Sometimes the home screen just stops responding period to touch. I can't start any apps, go between pages, etc. This often happens the first time I log in from turning the display on.
    5. This issue only occurred once, but I was emailing with the standard google keyboard up, and the device started switching between email, task manager, home, with a switch happening around 1-2 times per second. I think I had to restart to get out of this mode.

    I am using pretty much stock components, or at least the same that I did on my Samsung before I switched to the Turbo. I have BBC News, Facebook, Uber. No games. No custom launchers. I in fact started getting some of these issues as soon as I walked out of the store, before I had installed anything.

    I'm happy to factory reset my device but since these are software issues and I'm running stock apps, I'm curious whether I would see any benefit. I love the phone otherwise and would very much like to save the trouble of having to return it. Any help would be appreciated. Is there perhaps a stability update coming that would address some of these issues, or known workarounds?

    EDIT: I did a factory reset and will keep an eye out if these issues persist. The first problem is that after the reset, I stopped receiving calls (no ring, no missed call notification, even though I was in a good signal strength region). This problem went away for now after I rebooted the phone, but I was surprised to experience the issue even once.

    EDIT: Another issue I've started noticing is that the ballistic nylon (which is extremely cool, btw) is starting to fray around both the camera lens and the Motorola symbol. It's fine where it meets the rubber casing, but the other areas look like the cloth is going to continue fraying. I don't do anything traumatic to my phone, I mostly just stick it in my pocket. Given that it's only been a little over a week, I wonder how bad this will get after a year or two. I love the nylon and don't want to cover it up with a protector, has anyone else experienced similar issues?
    02-19-2015 09:29 AM
  21. nukelhead's Avatar
    I get that also, but under settings, location, location mode- I have it set for High accuracy. Perhaps a less accurate option would not display the location found message.
    02-20-2015 12:07 PM
  22. dungoyle's Avatar
    Hi,

    I just received a new Motorola Droid Turbo a week ago. I've had a bunch of issues and am thinking about returning the device unless there's a resolution in sight. The following issues happen at least once a day:
    1. The launcher frequently crashes; I get a message similar to "Launcher3 has stopped working" at least 3-4 times a day.
    2. When I'm paging through my Home panels, often I get stuck halfway between pages.
    3. Often when I'm in an app, the soft buttons (home, back, etc.) are not responsive. I'm stuck in the app and need to press the power button to exit.
    4. Sometimes the home screen just stops responding period to touch. I can't start any apps, go between pages, etc. This often happens the first time I log in from turning the display on.
    5. This issue only occurred once, but I was emailing with the standard google keyboard up, and the device started switching between email, task manager, home, with a switch happening around 1-2 times per second. I think I had to restart to get out of this mode.

    I am using pretty much stock components, or at least the same that I did on my Samsung before I switched to the Turbo. I have BBC News, Facebook, Uber. No games. No custom launchers. I in fact started getting some of these issues as soon as I walked out of the store, before I had installed anything.

    I'm happy to factory reset my device but since these are software issues and I'm running stock apps, I'm curious whether I would see any benefit. I love the phone otherwise and would very much like to save the trouble of having to return it. Any help would be appreciated. Is there perhaps a stability update coming that would address some of these issues, or known workarounds?

    EDIT: I did a factory reset and will keep an eye out if these issues persist. The first problem is that after the reset, I stopped receiving calls (no ring, no missed call notification, even though I was in a good signal strength region). This problem went away for now after I rebooted the phone, but I was surprised to experience the issue even once.

    EDIT: Another issue I've started noticing is that the ballistic nylon (which is extremely cool, btw) is starting to fray around both the camera lens and the Motorola symbol. It's fine where it meets the rubber casing, but the other areas look like the cloth is going to continue fraying. I don't do anything traumatic to my phone, I mostly just stick it in my pocket. Given that it's only been a little over a week, I wonder how bad this will get after a year or two. I love the nylon and don't want to cover it up with a protector, has anyone else experienced similar issues?
    You did the right thing with the factory reset. When I performed my first update, I had no cell tower lock on for about 10 minutes, and I was a little bit freaked; this sounds similar to your no calls received after reset initially. If you continue to have the same operational problems now that you've reset, I would suggest either calling VZW or taking it to the store where you bought it for a replacement.

    Fraying. Some people have it. Some people don't. Pocket carrying doesn't seem to be Ballistic Nylon's friend. And for those who don't pocket carry but have experienced fraying, please do chime in because I don't want my statement construed that I am presenting this as "fact" -- I've just noticed that those who have fraying have been pocket carriers. I know that pocket carry is very common, and it shouldn't damage a phone, but..

    Since you're in your 14 day window, perhaps you should consider returning for one of the Glass Metal Kevlar versions. I prefer the BN myself, but at least you know the other model won't fray in your pocket. Good luck in any case.
    02-20-2015 12:44 PM
  23. doogald's Avatar
    The first problem is that after the reset, I stopped receiving calls (no ring, no missed call notification, even though I was in a good signal strength region). This problem went away for now after I rebooted the phone, but I was surprised to experience the issue even once.
    This one is a known issue; hopefully an update to fix it is coming soon.

    See http://androidheadlines.com/2015/02/...one-calls.html
    02-20-2015 12:45 PM
  24. cincycats51's Avatar
    Hoping someone can help me. Whenever I connect to my car via bluetooth (it does it automatically every time), Moto Voice (the light blue screen) activates automatically. Every single time. It just started the other day and I cannot for the life of me figure out what is triggering it.
    02-22-2015 06:27 PM
  25. flackberry's Avatar
    I'm having a wifi issue on various wifi networks where my turbo will connect fine and then at some point decides to stop communicating with wifi. I've tried everything and support says its an app causing the problem. Bleh!

    Has anyone with this issue been successful with a replacement device from support to fix this? Did you have the same problem with the replacement?
    02-24-2015 11:19 AM
585 ... 1617181920 ...

Similar Threads

  1. Broken Droid Turbo
    By Kupo15 in forum Motorola Droid Turbo
    Replies: 11
    Last Post: 11-09-2014, 02:18 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 11-03-2014, 11:59 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 10-31-2014, 05:24 AM
  4. Picture Messages and multi text message.
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-31-2014, 03:29 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 10-31-2014, 03:16 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD