1. pseudobae's Avatar
    I don't know about you guys, but my phone isn't showing up on Windows when it's connected via USB.
    I'm an urban dancer so I want to put music and what not onto my phone.
    It shows up on device manager however (XT1254 with a yellow triangle icon next to it).

    Anyone else have this problem or any clues?
    I'm running Win8.1.
    11-15-2014 10:56 AM
  2. Emperor's Avatar
    I experienced this issue before. Are you using the USB cable that came with the phone? Not all USB cables are the same.
    11-15-2014 11:21 AM
  3. pseudobae's Avatar
    Yes, the one from the turbo charger!
    11-15-2014 11:37 AM
  4. pseudobae's Avatar
    Still got the problem, anyone?
    11-17-2014 02:33 AM
  5. hal1's Avatar
    http://www.google.com/search?hl=en-U...in+the+windows

    Posted via the Android Central App
    11-17-2014 11:55 AM
  6. markymark's Avatar
    Do you have the Moto drivers installed on the PC? I don't have the Turbo, I have a Moto RMHD, there was a Moto driver program that had to be iinstalled on the computer before it would see the RMHD internal drive. If I recall it installed automatically the first time I connected the phone but if not you might have to download it manually. This was for the RMHD, not sure if the Turbo works the same way but I would imagine it does.
    11-17-2014 01:51 PM
  7. markymark's Avatar
    Do a Google search on Motorola Device Manager, that is probably what you need.
    11-17-2014 01:59 PM

Similar Threads

  1. S3 Won't Turn On
    By StagnantSloth in forum AT&T Galaxy S III
    Replies: 8
    Last Post: 12-13-2014, 08:24 AM
  2. Replies: 19
    Last Post: 11-18-2014, 09:41 AM
  3. Phone pop up
    By jimswms in forum Sony Xperia Z3 Compact
    Replies: 4
    Last Post: 11-16-2014, 08:41 PM
  4. Why are my notifications on my lock screen turning OFF?
    By analog4011 in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 0
    Last Post: 11-15-2014, 10:30 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 11-15-2014, 10:15 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD