1. xweb10's Avatar
    My Turbo connects to my car via Bluetooth. Whenever I disconnect (turn off the car) the Moto voice app launches and is listening- like this https://lh5.ggpht.com/Xfk8Svl2uVSvpy...xTA6GA=h310-rw

    Is this supposed to happen? This seems like a bug.
    12-20-2014 03:04 PM
  2. srkmagnus's Avatar
    My Turbo connects to my car via Bluetooth. Whenever I disconnect (turn off the car) the Moto voice app launches and is listening- like this https://lh5.ggpht.com/Xfk8Svl2uVSvpy...xTA6GA=h310-rw

    Is this supposed to happen? This seems like a bug.
    Also, this was posted almost two-weeks ago, so is the problem still occurring? Have you tried rebooting the phone to see if that helps?
    01-01-2015 11:02 PM
  3. xweb10's Avatar
    I found a workaround. If I disable "Media Audio" in the Bluetooth settings it does not launch Moto Voice on Bluetooth disconnect. Of course I cannot stream audio to the car now, but I never do that anyway. Motorola support suggested I have "BMW update the Bluetooth in the car" ☺.
    Attached Thumbnails Moto voice launching on Bluetooth disconnect-1420180700013.jpg  
    01-02-2015 12:39 AM
  4. bfranker's Avatar
    Just FYI, I connect automatically to my car via Bluetooth as well and I do not have the problems you mention and do have Media Audio still checked.
    01-04-2015 12:10 PM
  5. dungoyle's Avatar
    That's a bummer, but since you don't stream audio I suppose it's no big deal. My head unit natively supports Aha and Pandora. I just select which app I want from the head unit, and it launches it from the phone with no intervention required on my part. Music pauses and resumes when an in coming call begins and ends. When I turn off the car, the app stop playing, and everything on the phone is normal; thankfully.
    01-04-2015 02:00 PM
  6. GatsbyGlen's Avatar
    I have a similar problem, where Moto Voice auto launches when connecting to my car's Bluetooth. It seems that this just recently started happening. I use my phone to stream music, but I never use the voice commands while in the car. Is there a way to turn off the Moto Voice from auto starting?
    04-20-2015 12:43 PM
  7. KPCallahan's Avatar
    I've got that same problem. Ever find a fix for that?

    Posted via the Android Central App
    05-17-2015 11:59 AM

Similar Threads

  1. Physical button on the rear of tablet
    By Blodhgard in forum Samsung Galaxy Tab S 10.5
    Replies: 9
    Last Post: 01-25-2017, 10:05 PM
  2. Sticky Paste Noise on back
    By LinuxWeather in forum Google Nexus 9
    Replies: 6
    Last Post: 01-10-2015, 05:05 AM
  3. pairing bluetooth
    By Ivan Perez1 in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-21-2014, 02:57 AM
  4. GPS issue on Verizon
    By indiansfan78 in forum Samsung Galaxy Note 4
    Replies: 3
    Last Post: 12-20-2014, 04:14 PM
  5. Why is my Moto E Audio glitching?
    By justmeanton in forum Moto E (2014)
    Replies: 1
    Last Post: 12-20-2014, 01:57 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD