1. John Collins7's Avatar
    I set up the corporate email app when I first got my droid turbo 4 weeks ago. I used the same settings that I did with my RAZR MAXX HD. initially replies were sent correctly but after about a week they became jammed up in the Outbox. I had to delete the account and started again but this time it only worked for 2 days. Has anyone experienced this problem or have a solution?
    04-03-2015 10:56 AM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! Does your company's IT department give you the exact server settings to enter for the ingoing and outgoing servers, or is it an automatic setup? Double check the outgoing server settings and make sure they're correct.
    04-03-2015 11:28 AM
  3. remmy00's Avatar
    Which program are you using?

    The program that they use at my work, MobileIron/Email+ occasionally requires a reconfiguration/password update.

    Also, there have been a few times that a change on the server side, locked me out and the IT guys have to make a switch on their end.

    You might have to get on the phone with them to have them make sure you are enabled on their side.
    B. Diddy likes this.
    04-03-2015 12:08 PM

Similar Threads

  1. Restore the clock/weather widget on the Home screen?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 10-11-2017, 06:42 PM
  2. Replies: 11
    Last Post: 04-07-2015, 09:01 PM
  3. Contacts do not show up in search when making calls
    By pkenley in forum Samsung Galaxy S5
    Replies: 5
    Last Post: 04-05-2015, 01:51 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 04-03-2015, 06:47 PM
  5. Virus on galaxy s5???
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 04-03-2015, 10:38 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD