1. dubya386's Avatar
    Ever since taking the OTA update to 23.21.44, I've had a lot of problems maintaining a data connection, especially to LTE. Frequently getting bumped down to 3G in areas where I've always had LTE. Also, it will frequently drop the data connection all together, showing the little exclamation mark next to signal strength until I close whatever app I'm using that's requesting network resources. Has anyone else seen this issue? If so, any suggestions on how to fix it? Tried doing a soft-reset, but not ready to do a hard-reset just yet...
    11-01-2015 07:00 PM
  2. berserker's Avatar
    Have you tried formatting the cache partition yet?
    dubya386 likes this.
    11-01-2015 08:50 PM
  3. frankemtp's Avatar
    You may want to consider obtaining a new SIM card from a Verizon corporate store. A new one could fix the problem you describe.
    jesta192 likes this.
    11-01-2015 08:56 PM
  4. dubya386's Avatar
    Have you tried formatting the cache partition yet?
    Just formatted it; I'll let you know if it resolves the issue. Thanks for the help!

    You may want to consider obtaining a new SIM card from a Verizon corporate store. A new one could fix the problem you describe.
    This will be my next step if the cache clearing doesn't fix things. Will keep you posted.
    11-01-2015 10:28 PM

Similar Threads

  1. Camera not living up to expectations
    By project.in.process in forum Nexus 6P
    Replies: 25
    Last Post: 11-03-2015, 08:37 PM
  2. Facebook issues
    By 70dustpan in forum Samsung Galaxy S6 edge
    Replies: 1
    Last Post: 11-02-2015, 06:52 AM
  3. Why can't I unlock my phone?
    By AC Question in forum General Help and How To
    Replies: 1
    Last Post: 11-01-2015, 03:41 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 11-01-2015, 02:05 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD