1. trunker1's Avatar
    I've tried several free wifi finders and I get "connected but no Internet access". Went to the mall and received 6mb of data but couldn't surf.
    Why no Internet if I'm connected? Looked at all the data and wifi settings and everything is enabled/allowed as far as I can tell.
    Worked fine for secured connection at school. No, I don't have a wireless router for testing.
    03-14-2014 05:49 PM
  2. SpookDroid's Avatar
    Is the WiFi you wanted to use REALLY open? Some networks are open to connect to but won't actually give you access until you sign in via a webpage logon.
    03-14-2014 06:20 PM
  3. Ry's Avatar
    I've tried several free wifi finders and I get "connected but no Internet access". Went to the mall and received 6mb of data but couldn't surf.
    Why no Internet if I'm connected? Looked at all the data and wifi settings and everything is enabled/allowed as far as I can tell.
    Worked fine for secured connection at school. No, I don't have a wireless router for testing.
    Try opening a new browser page/tab.
    03-17-2014 03:30 PM
  4. Richa Sharma1's Avatar
    Thanks a lot Rahul., your post helped me fix the problem
    05-19-2014 05:12 AM
  5. Rahul Kasana's Avatar
    Thanks Richa,
    I am glad to hear my post worked for you.
    09-30-2014 02:56 AM
  6. Amol Farkade's Avatar
    I have a mobile with Android 2,2.2 (Dell Streak) I am able to connect to WIFI but can not browse. I tried all option given by Rahul but still no luck. Need help.
    sand75 likes this.
    10-04-2014 01:25 PM
  7. Lenny Raleigh's Avatar
    Thanks this worked although my internet was working fine until this AM with ZERO changes. I find it funny that without changes it stopped working but your write up worked for me (first option) Thanks again
    04-18-2015 10:38 AM
  8. Anne Jepsen's Avatar
    Is the WiFi you wanted to use REALLY open? Some networks are open to connect to but won't actually give you access until you sign in via a webpage logon.
    09-07-2015 03:32 AM
  9. IslaG's Avatar
    I wanted to try Rahul's solution but I can't find it, please could you post it again? My Nexus5 has always had an exclamation mark next to the wifi connection and now I get a message saying 'connected but no internet'.
    Thanks
    ChachMcGee likes this.
    11-08-2015 08:31 AM
  10. ChachMcGee's Avatar
    What was the solution? I don't see it posted here.
    12-01-2016 03:06 PM

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 06-24-2015, 04:08 AM
  2. Not sure where to begin with this post - but I need help.
    By limoman in forum Samsung Galaxy S4 Rooting, ROMs & Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 03-18-2014, 08:49 AM
  3. Not an Android Newbie, But...
    By Lee Payton in forum New to the Forums? Introduce Yourself Here!
    Replies: 13
    Last Post: 03-17-2014, 01:08 PM
  4. Will not connect to wifi with "use packet data"
    By stormrs5 in forum Samsung Galaxy S II
    Replies: 0
    Last Post: 03-14-2014, 12:36 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 03-14-2014, 11:18 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD