1. bcso48's Avatar
    For some strange reason everytime I turn on my WIFI I get an asterick on the top of my phone which tells me unable to sync mail please check my settings. I use yahoo mail and Gmail. When I turn WIFI off the mail syncs fine no problem...
    08-19-2010 07:00 PM
  2. gafly's Avatar
    What is your wifi sleep policy set to? Set it to "never" and see if that fixes it.
    08-19-2010 07:24 PM
  3. bcso48's Avatar
    Ok Thanks I'm trying that now
    08-19-2010 09:00 PM
  4. bcso48's Avatar
    No my sleep policy is set to never....Its really weird my email wont work at all connected to WIFI. I get that weird Asterisk at the top of my phone and when I pull down the menu screen it says "Authentication Error". and then says incorrect user name or password and to check settings. Of course I check my settings and everything looks good. This has to have happened to someone else...
    08-19-2010 09:06 PM
  5. bcso48's Avatar
    I'm trying just deleting my accounts now and re-entering them. Maybe there is some kind of error. Its kind of silly though because once I return to 3g it works fine. I have had some hiccups though with my WIFI. I love this phone but my WIFI has been buggy to say the least not to mention it seems to have poor reception compared to other devices.
    08-19-2010 09:14 PM
  6. bcso48's Avatar
    Don't know what I did but I deleted my accounts then re-entered them and seems to be working fine now....Thanks for your time
    08-19-2010 09:23 PM
  7. gafly's Avatar
    hum, weird. Maybe something went corrupt. At least it's all good now!
    08-19-2010 09:25 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD