1. Crazy Yankee's Avatar
    I'm not getting notified, and they aren't showing in my yahoo inbox on my phone until I manually refresh it. Anyone else having this issue?
    10-18-2010 06:04 PM
  2. r-nice's Avatar
    May want to try the Yahoo! Mail app.
    10-18-2010 06:24 PM
  3. Crazy Yankee's Avatar
    That's nice, but the native yahoo application was working fine. Just want to know why I guess.
    10-18-2010 07:42 PM
  4. kj11's Avatar
    Mine does this if I haven't turned my phone off in a few days, not really sure why....
    10-18-2010 08:43 PM
  5. irishguy0224's Avatar
    try a battery pull also try checking the mail settings. That was happening to my phone (fascinate at the time) and somehow the my "auto receive" was unchecked.

    Edit: Fellow Rochestarian too i see
    10-18-2010 09:40 PM
  6. Crazy Yankee's Avatar
    Did the battery pull and checked the settings, but nothing worked. The Yahoo Mail App seems to be very good on my X. I may just roll with it, but it still bothers me how something can go from working to not working.

    Born and Raised in the ROC!
    10-19-2010 06:50 AM
  7. dmo1028#AC's Avatar
    I started having the same exact issue this weekend using the native Yahoo email when you add an account in the Messaging folder. I deleted my yahoo account and added it again using the Email icon (looks like a postage stamp with the @ symbol on it) and let it automatically configure the account. It's been working like a charm since yesterday! See if that helps you out.
    10-19-2010 09:18 AM
  8. irishguy0224's Avatar
    I started having the same exact issue this weekend using the native Yahoo email when you add an account in the Messaging folder. I deleted my yahoo account and added it again using the Email icon (looks like a postage stamp with the @ symbol on it) and let it automatically configure the account. It's been working like a charm since yesterday! See if that helps you out.
    just got my new x all set up and did the same thing. working great
    10-19-2010 03:57 PM
  9. bucky716's Avatar
    Noticed the same problem here. It's been spotty lately. Didn't really care though since I rarely check it.

    ps.. another Rochester person here. RIP Sharky!! A Great Rochester resident and Amerk hockey player.
    10-19-2010 04:05 PM
  10. irishguy0224's Avatar
    Rochester is taking over this forum.
    10-19-2010 04:10 PM
  11. Crazy Yankee's Avatar
    The Yahoo App on the Market is sweet on my X. Pushes as fast as my BB did, BUT the hyperlinks in an e-mail wont show up as hyperlinks. This is a deal breaker as I am a forum junkie. Anyone know if there is a setting i am missing?

    Go ROC! LOL
    10-20-2010 06:55 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD