1. Stang68's Avatar
    Hey everyone,

    So I'm trying to use the "amazing" and new m.YouTube.com with it's HQ button and HTML 5 web player and for some reason I cannot. Whenever I click on a video, it asks me if I want to use Skyfire or the YouTube app. I am not given an HQ button either. It plays like a standard YouTube video would in the app.

    Have any of you Droid users gotten to use the new mobile site successfully? If so, how?

    I'm running a stock Droid 2.1
    07-08-2010 11:47 PM
  2. azjerry's Avatar
    Doesn't work fr me either.
    07-09-2010 12:26 AM
  3. pstinger's Avatar
    Works fine for me.
    07-09-2010 01:52 AM
  4. Stang68's Avatar
    Works fine for me.
    What browser are you using? Are you rooted? Etc...
    07-09-2010 07:18 AM
  5. Stang68's Avatar
    Anyone else have luck?
    07-09-2010 10:06 AM
  6. Menno's Avatar
    Works fine for me. running rooted 2.2 though, default browser. I'll have to try it on a friends (non-rooted) phone tomorrow.
    07-09-2010 10:27 AM
  7. Stang68's Avatar
    Works fine for me. running rooted 2.2 though, default browser. I'll have to try it on a friends (non-rooted) phone tomorrow.
    Ok, thanks

    Maybe it's only on Froyo phones?
    07-09-2010 10:28 AM
  8. azjerry's Avatar
    Doesn't work fr me either.
    My mistake. It does work on my stock Droid 2.1 using Dolphin HD. I didn't realize The icon I needed to press to get all the other icons.

    The Fennec alpha version I have, OTOH, not so much. Don't see that initial icon and could never get a video to play. But that's an alpha version for you.
    07-09-2010 10:38 AM
  9. specularius's Avatar
    This is true, the HQ button does not show up on my stock Droid 1 with 2.1 update 1 ESE81, but does show up on my stock Nexus One with 2.2 FRF91. To get HQ on the Droid 1, I have to press play, then go to menu, more, watch in high quality.
    07-09-2010 11:19 AM
  10. dwe28's Avatar
    Just tried it and it works for me.
    07-09-2010 11:41 AM
  11. Stang68's Avatar
    Just tried it and it works for me.
    What are you running?
    07-09-2010 11:50 AM
  12. Stang68's Avatar
    This is true, the HQ button does not show up on my stock Droid 1 with 2.1 update 1 ESE81, but does show up on my stock Nexus One with 2.2 FRF91. To get HQ on the Droid 1, I have to press play, then go to menu, more, watch in high quality.
    I'm pretty sure it's playing in the YouTube app on your Droid because that's how it works in the app: hitting menu and then more to get the HQ.
    07-09-2010 11:52 AM
  13. specularius's Avatar
    I'm pretty sure it's playing in the YouTube app on your Droid because that's how it works in the app: hitting menu and then more to get the HQ.
    I agree with you. I was just pointing out that the HQ button shows up on the Nexus one with Froyo, but does not on the Droid with Eclair on the m.youtube.com page.
    07-09-2010 12:04 PM
  14. azjerry's Avatar
    This is true, the HQ button does not show up on my stock Droid 1 with 2.1 update 1 ESE81, but does show up on my stock Nexus One with 2.2 FRF91. To get HQ on the Droid 1, I have to press play, then go to menu, more, watch in high quality.
    That's true. I don't get the HQ button either.
    07-09-2010 12:11 PM
  15. dwe28's Avatar
    What are you running?
    2.2 custom ROM (Bugless Beast v04)
    07-09-2010 12:11 PM
  16. Stang68's Avatar
    Yeah, so it looks like this only works on 2.2 devices. Can anyone confirm otherwise?
    07-09-2010 12:31 PM
  17. specularius's Avatar
    I noticed also that in 2.2, in the youtube app, there is a HQ button at the bottom right when a video starts to play.
    07-09-2010 02:47 PM
  18. pstinger's Avatar
    What browser are you using? Are you rooted? Etc...
    Using the stock browser, rooted. BuglessBeast .4
    07-10-2010 07:44 PM
  19. Bushido Brown's Avatar
    Stock browser. 2.2 runs flawlessly. HQ button in tact, videos open with the HTML5 player
    07-11-2010 07:01 PM
  20. Stang68's Avatar
    Stock browser. 2.2 runs flawlessly. HQ button in tact, videos open with the HTML5 player
    Yeah, it looks like only 2.2 can access the new mobile site. Sucks.
    07-11-2010 07:04 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD