1. whobbs95b's Avatar
    over the past couple of days my wife has been having trouble with Facebook on her Xoom. She does not use the app because it sucks. She cannot scroll through status updates and cannot look at anyones profiles. Any suggestions?
    03-10-2012 02:43 PM
  2. CatiaJockey's Avatar
    I've got the same problem. Stock browser and Dolphin browser will not open profiles or additional comments.
    03-10-2012 06:44 PM
  3. p08757's Avatar
    Same here. Seems to have just started. Hope "they" fix it soon.
    03-10-2012 09:05 PM
  4. bulldogmoe7's Avatar
    Just an idea, have you cleaned history? There are a few apps in the market for history cleaner
    03-10-2012 09:32 PM
  5. PJ Xoom's Avatar
    I have been having the same issue this week. tried clearing all memory and reset settings ,etc. did not help. The facebook app is horrible. hope we have a fix soon, so i can use facebook on the xoom. The issue is you can touch the item to be selected but it does not respond past signing on.
    03-11-2012 08:47 AM
  6. lobobuzz's Avatar
    Same thing with the stock Xoom browser for me. Dolphin appears to work just fine for me.
    03-11-2012 06:08 PM
  7. toolman157#AC's Avatar
    Same issue here...running the about:debug fixes it until the next day...then I run the debug script again and all is well again ...so just type in about:debug in the browser hit enter...close browser and restart...works for me
    03-11-2012 09:51 PM
  8. petitbarzun's Avatar
    I have the same problem on my Samsung Tab 10.1. Many of the links do not work. For example I have an icon saying there are 10 changes, but when I click on it nothing happens. It was working properly before.
    03-12-2012 04:44 AM
  9. dquillman's Avatar
    Same problem here. It started this weekend. It's the facebook mobile app. Not when I go to facebook via the browser.
    03-12-2012 02:38 PM
  10. murroak's Avatar
    same for me tried on my moto photon and asus/tranformer and still no able to access every thing on my account like pages and groups glad im not the only one
    03-12-2012 09:41 PM
  11. 2kidz's Avatar
    same for me tried on my moto photon and asus/tranformer and still no able to access every thing on my account like pages and groups glad im not the only one
    I was having the SAME issues u guys were having but as of this am, my fb seems to be working!!! Have u guys noticed the fix yet???
    03-13-2012 09:26 PM
  12. CatiaJockey's Avatar
    I was having the SAME issues u guys were having but as of this am, my fb seems to be working!!! Have u guys noticed the fix yet???
    Yep, seems to work for the most part now.
    03-13-2012 09:51 PM
  13. petitbarzun's Avatar
    On my tab the problem was caused by Norton Security. After de-installing that, Facebook worked fine again on the stock browser.
    03-14-2012 05:07 AM
  14. mikeadd's Avatar
    I was having the same type problems the last few days. I would try to open any thing and it would not do anything. Then all of a sudden it started to work correctly. I did not make any changes. Don't know what happened.
    03-14-2012 01:11 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD