1. DarkSorrow's Avatar
    I've noticed as of lately my bandwidth widget just sits on connecting and does nothing. Anyone else seeing this issue? Funny to be capped and not be able to see your ussage half the time.

    Sent from my Xoom using Tapatalk
    05-03-2011 08:37 PM
  2. kennycrudup's Avatar
    Latest update busted it. I'm giving them a week to fix it (I've reported it, plus I report every time it stupidly force-closes out of the blue) else I'm uninstalling it. The webpage is good enough.

    How they got something so simple so wrong baffles me.
    05-03-2011 10:15 PM
  3. ptowndude's Avatar
    Mine works, both before. And after the update, provided I am not using Wifi. If I have used wifi, I need to reboot to get it to work because No Logon.
    05-04-2011 05:39 PM
  4. DarkSorrow's Avatar
    Mine works, both before. And after the update, provided I am not using Wifi. If I have used wifi, I need to reboot to get it to work because No Logon.
    Then they need to fix it to work with WiFi. That would probably be the issue. It's connected to WiFi most of the time at home.
    05-04-2011 06:07 PM
  5. DarkSorrow's Avatar
    Looks like that is the issue. I'm on 3G right now and it works with no issues. Go figure.

    Sent from my Xoom using Tapatalk
    05-04-2011 08:17 PM
  6. Lobout's Avatar
    My problem with it is a little different. When i am on 3g i do get usage, but i get it for the primary phone on my contract and not on the widget, and there seems to be no way to configure it to look at the proper device.
    05-05-2011 12:10 PM
  7. qnet's Avatar
    Yeah, mine only works on 3G. If I start off on wi-fi, I have to turn off it off , let it connect to 3g and then, restart the Xoom. I don't have a Verizon phone and, the only way to use "MY Verizon" is to request a password through the mail.

    With that password, I assume I can log into "my Verizon" while still being on wi-fi. I found this out when I first owned the Xoom and, when I got my password, I had returned it already. It took so much to get the reps to understand what I wanted the first time, I don't feel like calling them and going through that again, at least not right now.
    05-05-2011 12:44 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD