1. Nuuq's Avatar
    Hello,
    I just got new 135mb beta update and while it was installing there came, for a few seconds, message saying THIS DEVICE IS CORRUPTED AND MIGHT NOT WORK PROPERLY.
    After that was all fine. Anyone knows what that was all about. I'm unrooted. On stock.
    11-23-2016 02:22 AM
  2. ptkelly's Avatar
    Happened to me, too, but other than that message the install finished and it works fine. I tried it some last night and again this morning and have found no problems. I have noticed, duh, that before I could push the power button when I got up in the morning, release it and sit back while it booted. Now, I have to hold the power button for a couple of seconds. I release it when "Google" appears on the screen.
    Nuuq likes this.
    11-23-2016 06:06 AM
  3. dby2011's Avatar
    That appears to be normal for the update. Many, including myself, have reported it on Reddit forums. Someone said that is now a normal thing that comes up if firmware is flashed.
    Nuuq likes this.
    11-23-2016 07:41 AM
  4. Nuuq's Avatar
    Thanks
    11-23-2016 07:57 AM
  5. TgeekB's Avatar
    Yeah, that freaked me out for a few moments also but all seems to be well.
    11-23-2016 02:58 PM
  6. ptkelly's Avatar
    As weirdness goes, it's pretty insignificant. Maybe it's a humorous Easter egg. Gotcha!
    11-23-2016 04:15 PM
  7. vVick3d's Avatar
    Yeah I got this too. Looks like just a glitch, but I'm so happy with this newest update. I'm back to how stable it was on MM. So happy!
    11-23-2016 06:35 PM
  8. NucleBAH's Avatar
    Hello,
    I just got new 135mb beta update and while it was installing there came, for a few seconds, message saying THIS DEVICE IS CORRUPTED AND MIGHT NOT WORK PROPERLY.
    After that was all fine. Anyone knows what that was all about. I'm unrooted. On stock.
    I got it too. Freaked me out, but because it was a full update which overwrote the system (I think?) it should be fine
    11-26-2016 05:14 AM
  9. ptkelly's Avatar
    I've used my phone a lot every day since the update and I've had zero problems. The only glitch has been the message that said there was a glitch.
    11-26-2016 07:02 AM
  10. anon(8627824)'s Avatar
    I did not get that message, and have been pleased with the updates until yesterday. I was out of the service area and noticed my WiFi calling hadn't kicked in. I moved the setting to WiFi preferred, and still got nothing. I thought .maybe a port was blocked on the WiFi connection or something... but I am back home and can confirm the phone will no longer establish WiFi calling (I'm on TMo).

    Anyone else see that issue?
    11-26-2016 08:03 AM
  11. ElronTheElder's Avatar
    I did not get that message, and have been pleased with the updates until yesterday. I was out of the service area and noticed my WiFi calling hadn't kicked in. I moved the setting to WiFi preferred, and still got nothing. I thought .maybe a port was blocked on the WiFi connection or something... but I am back home and can confirm the phone will no longer establish WiFi calling (I'm on TMo).

    Anyone else see that issue?
    Oh Oh

    I've used my phone a lot every day since the update and I've had zero problems. The only glitch has been the message that said there was a glitch.
    Good to "hear".
    Updating now.
    11-26-2016 09:55 AM

Similar Threads

  1. pixel bought from verizon wont update without verizon sim.
    By Sean David in forum Google Pixel & Pixel XL
    Replies: 8
    Last Post: 12-09-2016, 08:31 PM
  2. New watch user questions
    By Farshadatis in forum Huawei Watch
    Replies: 1
    Last Post: 12-01-2016, 10:27 AM
  3. Why can't I get updates on my Galaxy Tab S2?
    By wilder_jw in forum Samsung Galaxy Tab S2
    Replies: 9
    Last Post: 11-24-2016, 02:28 AM
  4. re enroll in beta
    By Ron Copsetta in forum Nexus 6P
    Replies: 3
    Last Post: 11-23-2016, 12:16 PM
  5. New Android 7.1.1 beta
    By ptkelly in forum Legacy Android & Other OS's
    Replies: 2
    Last Post: 11-23-2016, 08:49 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD