1. anon(5506951)'s Avatar
    For some reason, I can't seem to post in the forums on my Nexus 6P. I keep getting the message that I'm "not logged in" (I am logged in) or that I "don't have permission to post." I haven't received any warnings from the mods, so it's not that. Has anyone experienced this issue, and is there a way to fix it? I tried clearing the app cache, etc, but no luck. Help is appreciated. Thanks in advance.
    12-11-2015 08:43 PM
  2. mattsican's Avatar
    You gotta edit the app permissions. I did a Google search an it explained how to do it.

    Posted via the Android Central App
    Berserk likes this.
    12-11-2015 08:50 PM
  3. wrich2005's Avatar
    I just logged out and logged back in

    Posted via the Android Central App
    12-11-2015 09:11 PM
  4. anon(5506951)'s Avatar
    You gotta edit the app permissions. I did a Google search an it explained how to do it.

    Posted via the Android Central App
    Thanks!

    Posted via the Android Central App
    12-11-2015 09:17 PM
  5. anon(5506951)'s Avatar
    I just logged out and logged back in

    Posted via the Android Central App
    Yup, it worked.

    Posted via the Android Central App
    lmmillard likes this.
    12-11-2015 09:18 PM
  6. Almeuit's Avatar
    Just a bug. They're working on it .
    12-12-2015 12:09 AM
  7. junglejunkie's Avatar
    I was having the same issue. I had to change app permissions.

    Posted via the Android Central App
    12-12-2015 06:56 PM
  8. PhiPsi32's Avatar
    For some reason I can't find the General AC App Problem comment forum. I seem to remember there being one.

    I'm having an issue posting Likes & Thanks from the app. They don't seem to register.

    If someone can post a link, I'd appreciate it.
    12-29-2015 09:39 PM
  9. hallux's Avatar
    It's in the Site Feedback and Help section at the very bottom of the forums list...

    Site Feedback & Help - Android Forums at AndroidCentral.com
    12-29-2015 09:45 PM
  10. Almeuit's Avatar
    For some reason I can't find the General AC App Problem comment forum. I seem to remember there being one.

    I'm having an issue posting Likes & Thanks from the app. They don't seem to register.

    If someone can post a link, I'd appreciate it.
    Thanks were removed from the forum and combined with likes.
    PhiPsi32 likes this.
    12-29-2015 10:19 PM
  11. PhiPsi32's Avatar
    Ahhhhhh, thanks . . . (Like?)
    12-29-2015 10:38 PM

Similar Threads

  1. This version of microsoft excel can't open with: activex controls
    By AC Question in forum Samsung Galaxy Tab S2
    Replies: 3
    Last Post: 12-13-2015, 12:58 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 12-12-2015, 09:48 AM
  3. I forgot my pin number for the privacy setting.
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 12-11-2015, 08:33 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 12-11-2015, 08:11 PM
  5. I cannot send or receive Pics with a Text message
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-11-2015, 08:10 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD