1. kyoo's Avatar
    Anyone noticed this happening? Seems to be a fairly consistent occurrence for me... Phone's also randomly lost connection at times, going from full LTE to nothing briefly, before recovering back to full LTE...
    12-12-2015 09:20 PM
  2. srkmagnus's Avatar
    Anyone noticed this happening? Seems to be a fairly consistent occurrence for me... Phone's also randomly lost connection at times, going from full LTE to nothing briefly, before recovering back to full LTE...
    Do you get a message advising that the device is getting too hot? Often times the device will either shut down or limit the screen brightness. This is the first time that I've heard of it loosing LTE as a result. Perhaps it's coincidence that LTE is dropping when it gets warm?
    12-12-2015 09:37 PM
  3. renegad3's Avatar
    The LTE issue seems to be fairly common after updating to 6.0.1, have experienced it myself.

    No issue with heating up for me however. Not seen anyone else mention heat with loss of LTE, perhaps thats just coincidental?
    12-13-2015 09:50 AM
  4. kyoo's Avatar
    perhaps coincidental -- didn't realize others were having issues with LTE -- it may have started after the 6.0.1 update...
    12-13-2015 11:41 AM
  5. Thirst91's Avatar
    Mine drops LTE but doesn't get hot. I just restart it and all is well. Didn't notice until after 6.0.1 update. I'm on Verizon.
    12-13-2015 12:00 PM
  6. Aridon's Avatar
    You say hot, but what is the actual temp?
    12-13-2015 12:11 PM
  7. bembol's Avatar
    perhaps coincidental -- didn't realize others were having issues with LTE -- it may have started after the 6.0.1 update...
    I was just about to start a new topic but I'm having trouble getting LTE after the update. H or 3G?

    Is 34°C considered hot? Using Battery Widget Reborn. It doesn't even feel warm.
    12-13-2015 12:57 PM

Similar Threads

  1. URGENT: Need help syncing Gmail contacts to my phone
    By jontalk in forum AT&T Galaxy S III
    Replies: 9
    Last Post: 12-15-2015, 07:26 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 12-14-2015, 06:00 PM
  3. not able connect USB flash drive
    By Satheesh Kumar7 in forum Moto X
    Replies: 1
    Last Post: 12-13-2015, 01:41 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 12-12-2015, 09:28 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 12-12-2015, 08:36 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD