1. Nick Lumley's Avatar
    So I'm an avid rooter, and have rooted and messed around with loads of devices. (particularly, nexus) Well, I was rooting my nexus 9, about 3 weeks ago and everything went smooth. Today I noticed my device was reportedly no longer rooted, and I kept trying to reroot using WugFresh's NexusRootToolkit, Well I ****ed up.. It kept messing up so I decided I'd do a factory reset, and that did nothing. So I went into TWRP, and I did an advanced wipe and that other one you have to type 'yes' too.. and then I lost my OS, and even when I put it back to stock, even selecting "Bootlooped" absolutly nothing happens. Possibly need a new cable or something? Like all the commands worked, even while I was still trying to root, however nothing ever happened..

    Edit: My device no longer has twrp on it. Also when I try to boot it up in any way it instantly goes to fastboot.. It doesn't even go to the boot screen
    12-15-2014 06:41 PM
  2. littleemp's Avatar
    flash factory images
    srkmagnus and cjp39 like this.
    12-24-2014 02:00 PM
  3. srkmagnus's Avatar
    Op, did you get this sorted out? Factory image will fix this problem.
    01-18-2015 05:28 PM

Similar Threads

  1. How do I disable YouTube from auto starting when I boot my S5?
    By SteveSomervil in forum Samsung Galaxy S5
    Replies: 7
    Last Post: 12-12-2015, 06:46 AM
  2. Google Now Launcher? Swipe up from the app drawer settings?
    By Solid_Droid in forum Legacy Android & Other OS's
    Replies: 1
    Last Post: 09-16-2015, 03:15 PM
  3. Replies: 9
    Last Post: 04-12-2015, 09:43 AM
  4. Apps switcher simply not showing up
    By Mahesh Abnave in forum Google Nexus 6
    Replies: 1
    Last Post: 12-15-2014, 03:47 PM
  5. start up
    By Sharry Phillips in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-15-2014, 09:26 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD