1. Jason L2's Avatar
    😩help me cuz this is driving me nuts!! My Nokia 6.1 on latest pie with magisk 19.5 ,, the ringtone , he keeps reverting to off. The prob usually occurs when earphones are plugged in. I have viper4android intsalled, please,,, HELP!!!
    09-27-2019 11:19 PM
  2. Jason L2's Avatar
    obviously noones going to respond, but I fixed the problem. thanks anyway!
    09-29-2019 10:32 AM
  3. B. Diddy's Avatar
    Sorry about the lack of response -- there probably aren't that many people here who have rooted that phone and are using it with that custom ROM. Just in case there is, though, and they run into the same problem, care to let us know how you solved it?
    09-29-2019 01:25 PM
  4. Rukbat's Avatar
    If you don't mind my asking, where did you get Magisk 19.5? Even the beta is only up to 19.4. (And do you know what the changes were from 19.4 to 19.5?)

    Or was that a typo?
    09-29-2019 04:23 PM

Similar Threads

  1. Pixel 3XL to Note 10 to OnePlus?????
    By duratime in forum OnePlus 7 & OnePlus 7 Pro
    Replies: 7
    Last Post: 10-01-2019, 08:01 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 09-28-2019, 12:55 PM
  3. I have a Q7 and im getting the "connect to url in settings"1+
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 09-28-2019, 12:52 PM
  4. Recommend adapter female micro usb to male usb c adapter?
    By isabel95 in forum Samsung Galaxy S10 & S10+
    Replies: 4
    Last Post: 09-28-2019, 05:58 AM
  5. I have a Q7 and im getting the "connect to url in settings"1+
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-27-2019, 10:54 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD