1. MarkSeven's Avatar
    I know how to pair it. It won't pair. I don't even know how it got disconnected in the first place. It's charged up.. Just WON'T connect. Somebody help. I see alot of ignored posts here.
    09-04-2017 09:14 PM
  2. achiquitachaser's Avatar
    Is the 2017 or the 2015 model. Just for clarity
    09-05-2017 09:05 AM
  3. achiquitachaser's Avatar
    Also does it show under settings as paired but not connected? Or does it not show up at all
    09-05-2017 09:06 AM
  4. Hamp's Avatar
    Try holding the power button (nvidia logo) on the controller down for about a minute. This is a hard reset.
    09-30-2017 09:59 PM
  5. MarkSeven's Avatar
    It's connecting now. Had to reboot the Shield a few times but it eventually connected. Very annoying.
    10-04-2017 10:18 PM
  6. MarkSeven's Avatar
    I have the 2015 model.. 16BG.
    10-04-2017 10:18 PM

Similar Threads

  1. Help - Tab S2 keeps losing/freezing wifi connection
    By lokoroxbr in forum Samsung Galaxy Tab S2
    Replies: 6
    Last Post: 09-08-2017, 10:49 AM
  2. My LG V20 review
    By Laura Knotek in forum LG V20
    Replies: 13
    Last Post: 09-06-2017, 02:11 PM
  3. How to Activate USB debugging
    By CCCrystal in forum General News & Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 09-04-2017, 10:22 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 09-04-2017, 08:59 PM
  5. Do I have a bluetooth problem or is my Android car headunit the problem
    By Chapperman in forum General Help and How To
    Replies: 0
    Last Post: 09-04-2017, 07:07 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD