07-05-2012 01:33 AM
8,044 ... 152153154155156 ...
tools
  1. roblox84's Avatar
    What is the difference between cm9 and aokp? And which one is the preffered rom?
    05-07-2012 11:01 PM
  2. rebel69ization's Avatar
    Aokp 10 pre 1 is awesome tdm the only prob I have is the volume control doesn't work?
    05-07-2012 11:04 PM
  3. puffen619's Avatar
    Aokp is running flawlessly, no problems whatsoever.

    Anyone know what the purpose of the swagger toggle button is?
    I can't seem to notice any difference when it's on or off
    05-07-2012 11:06 PM
  4. Nate456's Avatar
    What is the difference between cm9 and aokp? And which one is the preffered rom?
    AOKP has more customization to it than CM9

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
    05-07-2012 11:09 PM
  5. chucksaysblah's Avatar
    Couldnt find the music player app in AOKP so I just installed CM9 music .
    EVERYTHING IS AWESOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! THANK YOU FOR BLUETOOTH!

    EDIT: two random reboots
    one i was installing beautiful widgets. and the other i was testing you tube....
    drm1992 and tdm like this.
    05-07-2012 11:13 PM
  6. TauSigmaNova's Avatar
    What is the difference between cm9 and aokp? And which one is the preffered rom?
    AOSP-Base Android 4.0, basically the "Stock" ICS.
    CM9- Bunch of nice add ons and features, customization, added control.
    AOKP-Like CM9 only with more customization features.


    Preference is all personal, though I love AOKP best.
    radditz145 likes this.
    05-07-2012 11:16 PM
  7. dja041687's Avatar
    Is YouTube videos really choppy on aokp for anyone else? A10 pre 1
    05-07-2012 11:41 PM
  8. TauSigmaNova's Avatar
    Yeah, HQ doesn't quite work
    Also likes to restart alot so far... >.>
    Other than that amazing.
    05-07-2012 11:42 PM
  9. dmillerw's Avatar
    Semi-minor issue with CM9 alpha 10 pre release 1. Notification sounds and ring tones won't go through headphones if they're plugged in. They'll just play through the speaker.
    05-07-2012 11:45 PM
  10. radditz145's Avatar
    Semi-minor issue with CM9 alpha 10 pre release 1. Notification sounds and ring tones won't go through headphones if they're plugged in. They'll just play through the speaker.
    Not even a problem if you ask me
    05-07-2012 11:54 PM
  11. dmillerw's Avatar
    Not even a problem if you ask me
    Is for me, because I like listening to music on my way to school, and having the notifications go right to my headphones ensures that I don't bug anybody, and that I don't miss them.
    05-08-2012 12:00 AM
  12. n00bdud3's Avatar
    Only bug I've had so far on CM9 A10 is that the web browser just doesn't want to render anything. Dolphin Browser HD works just fine though, so I'm gonna keep running it until either a fix release for the few random Play Store FC's comes out or I find a bigger bug. Amazing work, tdm.
    05-08-2012 12:05 AM
  13. dja041687's Avatar
    Is YouTube videos really choppy on aokp for anyone else? A10 pre 1
    Even in standard res videos are more like slide shows for me.

    Besides that everything else accept phone is awesome. Oc'd to 806 interactivex, wifi, bluetooth, couldn't change lcd density in settings but I pulled it off manually in build.prop, will test gps tomorrow on my way to work. Phone fc's like before but you can still talk. And btw what in the heck is unicorn porn? I seen that asked a few pages back but no answer yet? Great work TDM
    tdm likes this.
    05-08-2012 12:07 AM
  14. tdm's Avatar
    Semi-minor issue with CM9 alpha 10 pre release 1. Notification sounds and ring tones won't go through headphones if they're plugged in. They'll just play through the speaker.
    I think this same issue was reported in the p500 xda thread. Not sure if it's by design or if they are working on a fix though.
    05-08-2012 12:17 AM
  15. taha1112's Avatar
    youtube works fine for me, even hq, i did oc my ov to 729 mhz tho.
    05-08-2012 12:20 AM
  16. ryanmelt's Avatar
    Ditto. The browser was just white for me as well.

    Sent from my VM670 using Tapatalk 2
    05-08-2012 12:22 AM
  17. tdm's Avatar
    Phone fc's like before but you can still talk.
    I never had the phone fc on me. Try lowering your overclock?

    Which build are you running?
    05-08-2012 12:25 AM
  18. tdm's Avatar
    youtube works fine for me, even hq, i did oc my ov to 729 mhz tho.
    Yeah .. I should have mentioned that my phone is oc'd to 748 when I posted that youtube works.

    My trusty old-screen OV is rock solid at 748 on all the ROMs I've put on it, but won't really go above that.

    Oh, and in case nobody's noticed yet, the baseband is filled in on the settings page now. Thanks to mrg666 and JerryScript for that patch.
    05-08-2012 12:28 AM
  19. cmerlyn's Avatar
    Yeah .. I should have mentioned that my phone is oc'd to 748 when I posted that youtube works.

    My trusty old-screen OV is rock solid at 748 on all the ROMs I've put on it, but won't really go above that.

    Oh, and in case nobody's noticed yet, the baseband is filled in on the settings page now. Thanks to mrg666 and JerryScript for that patch.
    A huge thank you to tdm for allowing us access to this ROM so quickly. Fantastic work has been done, and it seems to be everything I was hoping for.

    Worked first time, "right out of the box". WiFi is working perfectly, even connected to my friend's wireless without my needing to re-type the password.

    Google restored all the apps I have downloaded from them; this is the first time that has worked. I didn't have to restore nearly as much with TI, which was also automatically restored.

    Again, major thanks.
    tdm likes this.
    05-08-2012 12:33 AM
  20. tdm's Avatar
    re: white browser screen ... I'm running cm9 alpha10pre1 right now and the browser works fine.

    Can you think of anything that you are doing (or not) that might cause this?

    Is anyone else having this issue?
    05-08-2012 12:33 AM
  21. arnold1997's Avatar

    Oh, and in case nobody's noticed yet, the baseband is filled in on the settings page now. Thanks to mrg666 and JerryScript for that patch.
    Thats nice! This like the first time i see it filled in besides stock lol


    Sent from my VM670 using Tapatalk 2
    05-08-2012 12:33 AM
  22. TauSigmaNova's Avatar
    AOKP keeps restarting >.<
    :P
    Still amazing aside from.
    05-08-2012 12:36 AM
  23. tdm's Avatar
    Oh and it looks like settings->battery is working now.
    cmerlyn, glarepate and Badboytoast like this.
    05-08-2012 12:47 AM
  24. strabo231's Avatar
    Anybody else tried mms with cm9 yet? It is working for me! Only had it on here about ten minutes so I haven't really played with it much yet
    glarepate and Badboytoast like this.
    05-08-2012 12:48 AM
  25. drm1992's Avatar
    Aokp when turning off wifi 3g struggles to lock on

    Sent from my VM670 using Tapatalk
    05-08-2012 12:53 AM
8,044 ... 152153154155156 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD